|
doktor-maks
|
 |
« : 13 Липня 2007, 13:07:24 » |
|
Я склав список опитування згідно з тим, що мені відомо, і керуючись власним смаком. Тут поєднано і рок, і поп-рок, і альтернативу. Вкажіть три, найдостойніші на Ваш погляд, музичні групи. Прошу з розумінням поставитись до того, що певні виконавці не внесені в список. Якщо такі є, то напишіть.
P.S. Не попсою єдиною живе Україна!
Наш рейтинг українських гуртів Станом на 15.02.2008
Океан Ельзи 16 (20.5%) ВВ 7 (9%) Плач Єремії 6 (7.7%) С.К.А.Й 9 (11.5%) Лама 3 (3.8%) Скрябін 8 (10.3%) Танок на майдані Конго 3 (3.8%) Тартак 9 (11.5%) Бумбокс 5 (6.4%) Mad Heads XL 4 (5.1%) Крихітка Цахес 1 (1.3%) Борщ 3 (3.8%) От Вінта 1 (1.3%) Мотор'рола 1 (1.3%) Інший 2 (2.6%) Всього голосів: 31
Згідно побажань та зауважень додано: Esthetic Education, Dazzle Dreams, 5NIZZA, НеДіля, Сокира Перуна.
Замість Інший (2 голоса) - Друга ріка Замість От Вінта (1 голос) - ТОЛ Замість Крихітка Цахес (1 голос) - АННА Замість Мотор'рола (1 голос) - Юркеш
Лічильники обнулено. Голосуємо заново! Вкажіть три, найдостойніші на Ваш погляд, музичні групи.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Лютого 2008, 11:03:09 від doktor-maks »
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #2 : 14 Липня 2007, 12:37:22 » |
|
СКАЙ мені подобається найбільше з усіх шо є!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #4 : 16 Липня 2007, 23:16:41 » |
|
Безперечним лідером на мою думку, являються О.Е. Плач Єремії, С.К.А.Й, Скрябін, Тартак, Бумбокс - у всіх цих груп є по декілька ШЕДЕВРІВ, за яких їм величезний респект, але в цілому на високу оцінку не тягнуть Крихітка Цахес, Мотор'рола, ВВ, Лама, Танок на майдані Конго - чув, проте поки не прослухав жодного їх альбому, тому нічого сказати неможу. Mad Heads XL, Борщ, От Вінта - можливо колись-десь і чув їхні пісні, проте асоціацій зв"язаних з самими назвами ніяких.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #5 : 18 Липня 2007, 10:39:57 » |
|
Да... О.Е. - музика для естетів. Чотири останні альбоми "Модель", "Суперсиметрія", "Глорія", "Міра" - і ні одної шаблонної пісні, кожна має своє обличчя завдяки цікавим гармоніям, витонченим аранжаціям і звучанню інструментів. Відчувається вплив арт-року кінця 60-х, 70-х років (американські "The Doors", британські "Yes") у новій якості
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #6 : 18 Липня 2007, 11:28:40 » |
|
Так дійсно пісні О.Е. дуже класні, але цікаво, чому вони не їхали на Євробачення?
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #7 : 19 Липня 2007, 08:45:22 » |
|
Постійно слухаю О.Е. і що цікаво - не надоїдає. А ще слухаю гурт "Мері" з Трускавця. http://www.meridiany.com/news.php , раджу послухати , мені подобається , досить приємні композиції.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
лесик
|
 |
« Відповідь #8 : 30 Липня 2007, 15:52:25 » |
|
Страшенно Люблю фольк! через що мій рейтнг 1. Мед Heads  2. Тартак 3. Бумбокс - пришпильна манера виконання 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Терпи, терпець тебе шліфує
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #9 : 30 Липня 2007, 18:20:07 » |
|
Я вже також визначився з рейтингом українських гуртів: 1. Скрябін 2. Океан Ельзи 3. Mad Heads XL 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #10 : 31 Липня 2007, 09:43:25 » |
|
Страшенно Люблю фольк! через що мій рейтнг 1. Мед Heads  2. Тартак 3. Бумбокс - пришпильна манера виконання  Стосовно музичної стилістики. Mad Heads XL починали з рокабіллі, останній їхній альбом "Надія є" - це тяжіння до музики ска і реггей, фольку в них я не помічаю. Тартак - драйвовий хіп-хоп, фольковим є тільки останній альбом "Гуляйгород", що створений разом з однойменним фольковим гуртом. Є такий гурт "Петровичі" з Ворохти - оце дійсно фольк! Гуцульський. Вони виступали в Калуші на концерті до празника пива, що відбувався в кінці травня. Ще є "Гайдамаки" - цікавий колектив, поєднуючий фольк і ска
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
лесик
|
 |
« Відповідь #11 : 31 Липня 2007, 14:11:23 » |
|
Так згідний, Фанатію від Гайдамак, Петровичів чув, навіть знаю соліста особисто!Люблю - Кому Вниз, Вій, Даха Браху! Взагалі люблю все українське і не попров  е
|
|
|
|
|
Записаний
|
Терпи, терпець тебе шліфує
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #12 : 31 Липня 2007, 15:07:07 » |
|
Погоджуюсь з тим, що в цьому голосуванні не представлена низка достойних Українських груп. Тут зібраний, так би мовити, гламур 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #13 : 09 Серпня 2007, 09:11:33 » |
|
Кожен любить музику по своєму. Лесик сам грає і співає, тому він любить її ніби з середини. А я наприклад лише деколи люблю когось послухати, то виходить,, що я її люблю ззовні і ніби здалеку. Хочу похвалити Mad Heads, за постійність і професіоналізм. Більшість гуртів і виконавців постійно плавають по музичних жанрах, у пошуках чогось цікавішого і популярнішого. А ці хлопці завжди в одному стилі і завжди, як не дивно, цікаво почути щось нове від них.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #14 : 09 Серпня 2007, 09:17:01 » |
|
А от мій швагро, так фанатіє від Скрябіна, що навіть у нас на форумі так назвався. Щось він правда лінується висловлювати свою думку. Може то на Кузьму наїхати ? :cool:
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #15 : 09 Серпня 2007, 15:40:33 » |
|
Той Кузьма у Франківську на концерті до Дня міста поводився просто ганебно!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Zubik
|
 |
« Відповідь #16 : 10 Серпня 2007, 08:16:14 » |
|
Скрябіна я слухаю ще з 1991 року, то певно були його перші "концерти", їхня музика дуже нагадувала Депеш мод, тоді супермодно було слухати цю культову групу. Але починаючи з 2000 нічого цікавого Скрябін не придумав, одна попса  ,
|
|
|
|
|
Записаний
|
Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #17 : 10 Серпня 2007, 10:24:39 » |
|
Скрябіна я слухаю ще з 1991 року, то певно були його перші "концерти", їхня музика дуже нагадувала Депеш мод...
Підтверджую (про Депеш Мод)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Zubik
|
 |
« Відповідь #18 : 10 Серпня 2007, 12:50:29 » |
|
Жаль, що розпався той перший "Скрябін" - Ростік і Сашко вносили вагому частку взагалі у якість музики... Зараз найчастіше слухаю ФЛІТів, деколи ВВ, все інше - ПОПСА  , навіть ОЕ, та й той зкурвився - вся музика однакова, також дався взнаки оновлений склад групи.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Чим більше пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки...
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #19 : 12 Серпня 2007, 13:57:54 » |
|
Питання, а чого Ви всі вкладаєте в слово "попса" такий відверто негативний зміст?  Якщо її хтось слухає значить вона комусь потрібна.
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|