Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:33:23
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
- ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА КАЛУША (3 коментарі)
- На вул. Винниченка у Калуші горіла квартира. 76-річний власник — загинув
- Насалик: Льодова арена у Калуші вже не носить ім’я Бандери. Вплинути може тільки обласна рада
- У Калуші на День міста запрацює один фонтан — панна з голубами на пл. Героїв
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 ... 8 9 [10]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Список кандидатів у депутати КМР по одномандатних мажоритарних округах  (Прочитано 6269 раз)
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
yurko
« Відповідь #180 : 08 Січня 2011, 20:25:02 »

Треба було таки скаргу подати. То не випадкова помилка а свідоме порушення. Хай би вже компетентні органи розбиралися хто саме зробив зле.
Особисто мене таке спонукає голосувати проти тих хто "виділений" (діє як антиреклама), але то дійсно совкова відсутність корпоративної та іншої культури.
Записаний

Alexander
« Відповідь #181 : 08 Січня 2011, 20:27:10 »

Тут я говорю по сам принцип. На жаль, живемо в атмосфері війни всіх проти всіх.
похвально я то по аватарі замітив Крейзі
щось я підозрію DJ Kardan що Ви якось і зовсім неповерхнево були зв язані з виборами,
но не склалося Посмішка
Розкажіть щось про себе, я думаю шо Ви тут "темна лошадка", щось таки ви знаєте
поправте мене як шо я зморозив Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
DJ Kardan
« Відповідь #182 : 10 Січня 2011, 11:12:09 »

зовсім неповерхнево були зв язані з виборами

То правда, повязаний був не поверхнево. Я був кандидатом по тому ж округу №12 (гімназія), але нарід вибрав достойнішого ))) - Романко Галину Василівну.
Про себе розповідати не люблю, якщо цікавить щось конкретно - запитуйте. Якщо коротко - то на виборах взагалі я розуміюся і цього разу балотуюся (як і минулого разу - від КМОПП Фронт Змін).
Не знаю чи "темна я лошадка"  не знаю, бо не знаю що Ви маєте на увазі і який зміст в цей вислів вкладаєте. Зазвичай так характеризують негативних персонажів, а оскільки я таким не є - то певно той вислів мені не дуже пасує. Але то на Ваш розсуд.  Посмішка
Записаний

DJ Kardan
« Відповідь #183 : 10 Січня 2011, 11:15:12 »

Особисто мене таке спонукає голосувати проти тих хто "виділений" (діє як антиреклама)
Тут я можу не погодитись.
До речі, серед виділених було багато достойних людей.
Кількох знаю особисто, за декого варто було проголосувати.
Але ж то треба було напружитися, почитати хто є хто і тд. Виборці зробили простіше. )))
Цитую 95 квартал: "повезло - терпіть".  Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка Посмішка

Цікаво як буде цього разу???
Записаний

Alexander
« Відповідь #184 : 10 Січня 2011, 12:47:00 »

Не знаю чи "темна я лошадка"
вже не "темна лошадка" Посмішка
я не вкладував в смисл слова негативу, я просто подумав......
кандидат або претендент, що з'явився раптово, можливість появи якого раніше не обговорювалася. Назва походить з кінного спорту, де темною лошадкою називали несподіваного переможця в перегонах.
і поняв шо це не так Посмішка
Записаний

yurko
« Відповідь #185 : 10 Січня 2011, 14:29:14 »

Тут я можу не погодитись.

Пробачте, з чим не погодитися?

З тим, що особисто у мене воно викликає зворотну від очікуваної реакцію?

Звісно, що я перечитаю хто то є. По своєму округу я голосував за пані з хімії. Але через те, що знаю її сина, а батько знає її особисто і дав хорошу рекомендацію. Але якби я побачив, що була така стаття у КН де її в числі інших виділили, то "каюсь, грішний" хто зна чи не поміняв би рішення.

Не має значення який я (як виборець), мудрий, дурний, уважний, лінивий. Важливо за кого я в кінці кінців проголосую.
Видно поводирі КН вирішили, що більшість людей тупо клюнуть.
Так і сталося. Але клюнули іншу, кращу (мудріше зроблену) наживку.
Записаний

Рибка
« Відповідь #186 : 10 Січня 2011, 14:56:14 »

Я голосувала за Ляховича Івана Михайловича( викладав в мене українську мову та літературу), зараз директор 11школи. Дуже розумний, справедливий чоловік. Цього разу також підтримаю його ПосмішкаДумаю і не тільки я.
Записаний

І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.
Sunny
« Відповідь #187 : 10 Січня 2011, 16:21:35 »

Цікаво як буде цього разу???
можу закластися, що оберуть знову пердставника УП. А це - Барна. сумно. і чого мілйьонери лізуть у міську раду? чесно, не розумію
Записаний
Alexander
« Відповідь #188 : 10 Січня 2011, 16:36:21 »

Sunny,ви напевно не в курсі,  Посмішка де краще зберігати свої велики гроші
Записаний

DJ Kardan
« Відповідь #189 : 11 Січня 2011, 00:07:42 »

і чого мілйьонери лізуть у міську раду?

Таке питання напевне можна поділити на дві частини. Відповідь на першу напевне стосується не тільки мільйонерів, але й інших смертних (хоч тут треба сказати є різні мотиви: і амбіції і сліпа віра і гордість і експеримент і випадок і карєризм в різних іпостасях і скепсис і марнославство і безвихідь - мотиви різні і тут перелік неповний). А відповідь на друге питання - то намагання охороняти й захищати бізнес й свої капітали. А оскільки живемо в країні, де понти велика сила, то мандат створює для власника ілюзію захищеності , а для всіх інших - ілюзію величі й монументальності цієї фігури.
Тут правда, недавній переділ власності, що за рік (а це немислимо швидко) дійшов до райцентрів, де мільйонери за "пропозицію від якої важко відмовитися" фактично віддали бізнес тільки загострює відчуття небезпеки і спонукає до політичної активності.
Бути мільйонером не є погано, бути одночасно мільйонером і депутатом теж не є зле. Погано бути мільйонером з мандатом, котрий допомагає людям лише для того, щоб ті за нього проголосували. А ще гірше йти і голосувати з таких мотивів (мається на увазі що це єдиний і виключний мотив). Коло замкнеться і дві частини множини: кандидати і виборці почергово одні одних використовуватимуть і обманюватимуть. Ніякого розвитку така схема не несе. Ну побачимо. Чого тут загадувати наперед.
Відповідь від: 10 Січня 2011, 23:49:05
Важливо за кого я в кінці кінців проголосую.

Це правда. Ми послуговуємося тільки фактами. Голос - це факт. Але мене завжди цікавили мотиви. Я радий, що факти мають причину,
тобто Вашому рішенню передували роздуми і сумніви. Я за те, щоб таких нас було більше, тому й інколи висловлюю оціночні судження.
Найбільш свідомими виборцями завжди були ті, хто знає свого кандидата особисто, візуально, його життя й програму й примусили себе піти на дільницю, а також так звані "противсіхи", котрі взагалі заслуговують на окрему тему.
Відповідь від: 10 Січня 2011, 23:55:17
кандидат або претендент, що з'явився раптово, можливість появи якого раніше не обговорювалася.
Посмішка Така можлива поява вже існує давно... просто калушани (і слава Богу) не є такими заполітизованими...
Темні лошадки, як правило, є власністю або частиною бізнесу букмекерів  Підморгую в тому числі і політичних... Тому, в цей вислів я особисто вкладаю не дуже позитивний зміст, хоч азарту змагань від того, мабуть, не меншає.
Якщо тематика походить із кінного спорту, то для прикладу, темною лошадкою можна було б назвати кількох діючих депутатів від УП (і не тільки), котрі навіть в округах не були ))) а перемогли (хоч і не передбачались взагалі))), принаймні я бачив багато здивованих очей (не від того, що перемогли, а що перемогли з таким результатом, дехто сам не вірив у свою перемогу)  Посмішка
Записаний

Sunny
« Відповідь #190 : 11 Січня 2011, 13:01:45 »

Sunny,ви напевно не в курсі,  Посмішка де краще зберігати свої велики гроші
їх можна зберігати і без особистої присутності у раді. В усьому світі грошові мішки мають своїх представників у раді, яких спонсорують, а ті виконують свою роботу по захисту тих самих мішків і їхньому більшому наповненню. а у нас особисто! мабуть, натура українська: нікому не довіряти Посмішка те саме маємо у парламенті: Ахметов & Co
Записаний
Люся
« Відповідь #191 : 11 Січня 2011, 13:19:35 »

дехто сам не вірив у свою перемогу
І справді дуже цікавий феномен. Колись всі зачитувалися Дейлом Карнегі. Потім казали, що на нас це не діє, що ми не американці, що ми глибше відчуваємо суть і "не ведемося" на красиву рекламу, що ми маємо свою думку і вміємо її скласти і відстояти а виявилося.... що ми такі ж як і всі. І до нас можна з успіхом застосовувати ті ж самі технології. Нічого нового видумувати не треба. Працює і так.... Сумно... Але можна підсумувати наступне - народ воліє віддати беззастережно все в руки того, кого вважає "голубокровим". І цьому останньому навіть не треба вже якісь обіцянки давати, нічого... Просто заявити, "що він коло золота полежав" і все - ти вже "богонаближений".   Не можу зрозуміти причину такого явища... Може, так і має бути? Може, і справді влада від Господа а нам смертним, треба тільки знати де кому і що віддати - де Боже, а де кесареве?
Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
DJ Kardan
« Відповідь #192 : 11 Січня 2011, 13:43:03 »

Може, і справді влада від Господа

Щоб зрозуміти суть біблійної фрази "всяка влада від Бога" для початку треба прочитати Послання апостола до Римлян, розділ 12-13...
Бо це ще значить, що якщо якийсь бовван прийшов до влади - то це помазання Господнє...
Записаний

cgr
« Відповідь #193 : 11 Січня 2011, 19:28:43 »

В усьому світі грошові мішки мають своїх представників у раді, яких спонсорують, а ті виконують свою роботу по захисту тих самих мішків і їхньому більшому наповненню. а у нас особисто! мабуть, натура українська: нікому не довіряти Посмішка те саме маємо у парламенті: Ахметов & Co

в україні просто слова "заробляти" і "пиляти бюджет" - синоніми. тому всі і лізуть в ради, суди, мусарки.

Записаний

влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
Sunny
« Відповідь #194 : 12 Січня 2011, 10:51:01 »

те саме маємо у парламенті: Ахметов & Co
На продовження теми. Виявляється, не тільки Ахметови у парламенті, але і їхні водії. Та ще і законопроекти пишуть! і знають, що таке міноритарії
Янукович ветував закон водія Ахметова
http://www.epravda.com.ua/news/2011/01/12/265805/
Записаний
yurko
« Відповідь #195 : 12 Січня 2011, 11:20:49 »

А цікаво звідки він таку ідею взагалі відкопав? То вже взагалі з розряду "Роби шо хош, насяльніка!".

Дійсно дивно шо Янукович заветував. Може його теща має маленький пакет акцій якогось підприємства, що єдине в державі  виплачує дивіденди і шкода було їй позбуватися тої "коровки"  Крейзі
Записаний

Сторінок: 1 ... 8 9 [10]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша