Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:32:52
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
- ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА КАЛУША (3 коментарі)
- На вул. Винниченка у Калуші горіла квартира. 76-річний власник — загинув
- Насалик: Льодова арена у Калуші вже не носить ім’я Бандери. Вплинути може тільки обласна рада
- У Калуші на День міста запрацює один фонтан — панна з голубами на пл. Героїв
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 10   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Список кандидатів у депутати КМР по одномандатних мажоритарних округах  (Прочитано 6269 раз)
0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
romashkin
« Відповідь #20 : 10 Жовтня 2010, 19:50:53 »

приналежність людини, наприклад, до "Свободи" ще не означає, що це нормальний чоловік.
Я більше поважаю переконаного комуніста, ніж перешиванця.
До того, політична приналежність, на місцевому рівні це взагалі не показник. У місцевих радах політика має бути не на перших місцях. Тут головне, щоб клепка була в голові і бажання щось зробити.
Тому я голосую за людину, за її особисті якості. А не за те, яке у неї захоплення. Ми мабуть по різному розуміємо, що таке "особисті якості".  Підморгую

Відповідь від: 10 Жовтня 2010, 19:44:02
Такщо дорогий Ви неправий
трошки не так. просто моя точка зору не співпадає з Вашою. не слід бути таким категоричним і запальним, на знаю Вашого віку, але Ваша категоричність на форумі дуже вже кидається у очі.  Підморгую Кожен має право на свою думку, навіть якщо думка Вам чи мені не до вподоби. Посмішка
Записаний
gaar
« Відповідь #21 : 10 Жовтня 2010, 22:27:51 »

Я більше поважаю переконаного комуніста
Та то ваше право.Комуніст-діагноз IMHO  ukraine
але Ваша категоричність на форумі дуже вже кидається у очі.
Маю змінити стиль  наказати ,на вашу думку?
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
Люся
« Відповідь #22 : 11 Жовтня 2010, 10:14:33 »

Тут головне, щоб клепка була в голові і бажання щось зробити.
Тому я голосую за людину, за її особисті якості. А не за те, яке у неї захоплення.
З одного боку правильна позиція. Але не забувайте, що хоч кандидати і "мажоритарники", вони все ж висуваються певними політичними силами. Тобто, своїй перемозі вони частково все ж "завдячуватимуть" політичній силі яка їх висунула, тому як не як але мусять будуть згоджуватися з "генеральною лінією". З одного боку це погано. Але з іншого боку - один в полі не воїн. Від команди дуже багато залежить. Особисті якості найбільш важливі тут - це вміння працювати в команді, вміння мати свою думку і відстояти її перш за все в межах команди. Але на команду треба дивитьися в першу чергу. Команда ПР буде мати свою певну лінію не зважаючи на чудові особисті якості її членів.
Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
Ігор_О
« Відповідь #23 : 11 Жовтня 2010, 10:32:11 »

Люся, Ви думаєте що "лінії партій" у питаннях добудови котелень на "посьолку", асфальтування вулиць в малоповерховій забудові і встановлення сміттєвих баків у "НУ", БЮТ, ПР і "Свободи" мають суттєві ідеологічні розбіжності?
Записаний
vover
« Відповідь #24 : 11 Жовтня 2010, 12:34:42 »

Цитувати
асфальтування вулиць в малоповерховій забудові і встановлення сміттєвих баків у "НУ", БЮТ, ПР і "Свободи" мають суттєві ідеологічні розбіжності?
А Ви думаєте щоб за це проголосувати взагалі потрібні якісь здібності? Чи ідеологію? Є багато інших важливіших питань
Записаний
Люся
« Відповідь #25 : 11 Жовтня 2010, 14:10:24 »

"лінії партій" у питаннях добудови котелень на "посьолку", асфальтування вулиць в малоповерховій забудові і встановлення сміттєвих баків у "НУ", БЮТ, ПР і "Свободи" мають суттєві ідеологічні розбіжності?
Не мають. У нас вимальовується перспектива взагалі по вертикалі без будь-яких ідеологічних і політичних розбіжностей. Одна партія, один президент, який "єдіналічна" керує і судовою і виконавчою і законодавчою і п"ятою і всіма іншили гілками влади.... І комусь, відповідно, дуже вигідно зараз гворити "лохторату" що у місцевій владі все "чисто господарські справи" без політики.... Питання смітників, звичайно будуть вирішувати однаково що "команда" ПР, що "Свободи". Змушені будуть вирішувати, але ми не тільки хлібом живемо чи не так? Так от, наприклад в питаннях "регіональної мови" наприклад "команда" ПР не проголосує навіть хоча б звернення або якусь відозву про незгоду. Будуть розсилати з виконкому "анкети" про політичну орієнтацію керівника, і ніхто навіть не пікне, що це наче б то незаконно....  Ігор_О поясніть, кому вигідно зараз доводити всім, що місцева влада має бути позбавлена політики? Чи не тому, хто хоче цю політику у місцевій владі підпорядкувати "загальній лінії партії?
Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
Ігор_О
« Відповідь #26 : 11 Жовтня 2010, 14:40:32 »

Є багато інших важливіших питань
Назвіть мені хоча б десяток питань (у повноваженнях міської ради), для яких суттєвою є ідеологія того чи іншого депутата.

Так от, наприклад в питаннях "регіональної мови" наприклад "команда" ПР не проголосує навіть хоча б звернення або якусь відозву про незгоду.
Люся, за 12 років у "калуському політикумі" я не пам'ятаю жодного випадку, коли б відозва чи звернення мали хоч якісь наслідки... На жаль.

Ігор_О поясніть, кому вигідно зараз доводити всім, що місцева влада має бути позбавлена політики? Чи не тому, хто хоче цю політику у місцевій владі підпорядкувати "загальній лінії партії?
Може, це комусь і вигідно... Мені - якось однаково.
Ви маєте чудову нагоду стати депутатом через 3 тижні - я щиро Вам того бажаю.  Посмішка Тоді зрозумієте, що робота депутата місцевої ради - це рутина, на 95% позбавлена політики. Сусіди сваряться за межі... Комусь неправильно виділили землю під сходи магазину... Як поділити гроші між центрами художньої і технічної творчості... Скільки мільйонів дати дотації жекам... І т.д. І все це в позаробочий час, комісії збираються раз в два тижні, починаються о 18, закінчуються опівночі... А ще робота на окрузі... Повірте, Ви дуже швидко забудете про "лінію партії"... Прийдете пару раз вночі - чоловік Вам таку політику розкаже... Посмішка
Записаний
Люся
« Відповідь #27 : 11 Жовтня 2010, 15:10:24 »

коли б відозва чи звернення мали хоч якісь наслідки.
І це означає, що навіть виражати своє "фе" не варто. Будемо тупо як вівці вирішувати питання свого "живота" і не більше. На більше нам "клепки" чи чого там ще все одно не вистачає. Хай наші "батьки" десь там на горі все вирішують за нас і якою мовою розмовляти; і скільки разів на пятирічку жінці труси купляти; і хто я і як має нас судити; і який "імідж" центральної влади мають подавати місцеві газети. Все одно за кого голосувати.... нема ніякої політики? А чому тоді самовисуванців нема? чому тільки осередки політичних партій можуть висувати кандидатів? Що представники громадської організації не будуть знати де треба доставити смітники?. Ви праві. В місцевих справах мало політики. Але вона є. Тільки вона є для тих політичних сил для яких вона має бути. А для тих, для яких вона не має бути - для тих тільки питання смітників.  ЇЇ не треба звісно, коли йде мова про межі між сусідами. Але її не можна залишати зовсім поза увагою. 
Назвіть мені хоча б десяток питань (у повноваженнях міської ради)
Здається місцеві ради проголосували про надання статусу "регіональниої мови" чи не так? І що що це не було в їх повновадженнях? ВР зробить "заднім числом" і це буде в їх повноваженні... Де гарантії, що місцева влада буде вирішувати виключно тільки питання господарства? Чому Ви думаєте, що через місцеві ради не будуть протягувати інші не менш "неважливі" суто "місцеві" питання? Щось я не думаю, що, якщо в місцевих питаннях нема політики, то ПР би витрачала такі гроші на всіх каналах на свої ролики про побудову "нової країни". Чи вони так переживають як розподілять кошти між будинком школярів і народним домом в Калуші? Навіщо тоді "вибудовувати міцну вертикаль влади"????
Прийдете пару раз вночі - чоловік Вам таку політику розкаже.
Не лякайте мене. Мені та політика до лампочки. У мене, як Ви знаєте, і справ і проблем вистачає Але я вирішила, що без кінця стогнати і жалітися на "систему" то вже заїжджена пластинка... 
Записаний

vover
« Відповідь #28 : 11 Жовтня 2010, 19:42:26 »

Цитувати
Назвіть мені хоча б десяток питань (у повноваженнях міської ради), для яких суттєвою є ідеологія того чи іншого депутата.
Я не про те, ідеологією і у верховній раді дуже рідко керуються, а я про честь, порядність, свободу слова і т.д. А цього в деяких наших партіях взагалі немає. І що після цього можна думати про людину, яка пішла в таку партію.
Відповідь від: 11 Жовтня 2010, 19:31:17
і що не кажіть, але коли після виборів формувалась більшість, було стільки політики....  А коли Ви голосували за деякі питання, за деякі посади чи рішення, невже ви перед тим не обговорювали на фракції? Це теж політика, тому що Ви голосували як вирішить фракція, а не як хотілось.
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #29 : 12 Жовтня 2010, 11:37:58 »

І це означає, що навіть виражати своє "фе" не варто.
Ну чого ж?! Варто. Але, повторюсь, це лише 5%(або й менше) всіх питань, які вирішує МР. У мене стійке відчуття, що переважаюча більшість тут присутніх має неповну уяву про роботу ради і місцевих депутатів.

На більше нам "клепки" чи чого там ще все одно не вистачає. Хай наші "батьки" десь там на горі все вирішують за нас і якою мовою розмовляти; і скільки разів на пятирічку жінці труси купляти; і хто я і як має нас судити; і який "імідж" центральної влади мають подавати місцеві газети. Все одно за кого голосувати.... нема ніякої політики?
Люся, я щиро бажаю Вам стати депутатом - у Вас всі клепки присутні (щиро). Тільки біда в тому, що всі клепки разом взяті всіх депутатів місцевих рад "питання трусів" не вирішать.

А чому тоді самовисуванців нема? чому тільки осередки політичних партій можуть висувати кандидатів?
І це правильно. Щоб в разі чого було з кого спитати - я про це писав.

Що представники громадської організації не будуть знати де треба доставити смітники?
Можливо й будуть знати. Якщо це громадська організація "Сміттярі Калуша" Посмішка А "Товариство любителів хризантем" можливо і ні.

Ви праві. В місцевих справах мало політики. Але вона є. Тільки вона є для тих політичних сил для яких вона має бути. А для тих, для яких вона не має бути - для тих тільки питання смітників.  ЇЇ не треба звісно, коли йде мова про межі між сусідами. Але її не можна залишати зовсім поза увагою.
Люся, Ви часто бували на сесіях міської ради? Ото ж... На кожній сесії розглядається 50-70 питань. З них 2-3 можна з натяжкою віднести до "політичних". І то не кожну сесію. Все решта - рутина! Всі ці питання перед тим проходять комісії. По кожному питанню - пухка папка матеріалів. Повірте поки що на слово - кілька засідань комісій і про політику ніхто не згадує.

Здається місцеві ради проголосували про надання статусу "регіональниої мови" чи не так? І що що це не було в їх повновадженнях?
І що? Вони прийняли заяву про "про статус"... Ми прийняли відозву "про недопущення".... Бла-бла-бла... Результат - одинаковий в обох випадках.

Де гарантії, що місцева влада буде вирішувати виключно тільки питання господарства?
Ці гарантії прописані в законодавстві України. І якщо Ви думаєте, що хтось колись надасть місцевому самоврядуванню більше повноважень, то Ви дуже оптимістично налаштовані.

Щось я не думаю, що, якщо в місцевих питаннях нема політики, то ПР би витрачала такі гроші на всіх каналах на свої ролики про побудову "нової країни". Чи вони так переживають як розподілять кошти між будинком школярів і народним домом в Калуші? Навіщо тоді "вибудовувати міцну вертикаль влади"????
Бо на відміну від Вас, вони розуміють, що не в "політиці" суть. А в адміністративному ресурсі, більша частина якого лежить саме на місцях. Контроль над адмінресурсом - гарантія (на їх думку) перемог на майбутніх виборах ВР і Президента.

Але я вирішила, що без кінця стогнати і жалітися на "систему" то вже заїжджена пластинка...
Я Вас повністю підтримую в цьому. Пора працювати, а не прапОрами махати Посмішка

я про честь, порядність, свободу слова і т.д. А цього в деяких наших партіях взагалі немає. І що після цього можна думати про людину, яка пішла в таку партію.
Вибачте, я би не гріб всіх підряд... Якщо в сім'ї тато алкоголік - це не означає що апріорі син у нього наркоман, а донька повія...

і що не кажіть, але коли після виборів формувалась більшість, було стільки політики....
Де формувалась?

А коли Ви голосували за деякі питання, за деякі посади чи рішення, невже ви перед тим не обговорювали на фракції? Це теж політика, тому що Ви голосували як вирішить фракція, а не як хотілось.
У фракції "Нашої України" було приблизно 5-6 питань, коли застосовувалось "консолідоване голосування". І це за всі 4 роки!!
Записаний
vover
« Відповідь #30 : 12 Жовтня 2010, 12:25:31 »

Цитувати
Вибачте, я би не гріб всіх підряд... Якщо в сім'ї тато алкоголік - це не означає що апріорі син у нього наркоман, а донька повія...
В сім'ї може й так Посмішка (хоча в більшості випадків нажаль так і є Сумний ) А в партії інакше (ну звичайно теж є винятки) але якщо людина не згідна з політикою партії, вона може просто піти і перейти в іншу, а в сім'ї.....
Записаний
Ігор_О
« Відповідь #31 : 12 Жовтня 2010, 12:43:26 »

В сім'ї може й так  (хоча в більшості випадків нажаль так і є  ) А в партії інакше (ну звичайно теж є винятки) але якщо людина не згідна з політикою партії, вона може просто піти і перейти в іншу, а в сім'ї.....
Не подобаться приклад з сім'єю - уявіть під'їзд будинку... Не можна по кільком жителям судити про всіх.
Цього року до міської ради йде одна персона, яка починаючи з 2006-го року змінила 4 партії, починаючи з "Нашої України". Зараз йде під новомодним рейтинговим брендом, який користується популярністю і довірою виборців. Хіба це привід розстріляти НУ в повному складі за те, що серед них така персона була?
Записаний
yurko
« Відповідь #32 : 12 Жовтня 2010, 13:46:31 »

Цього року до міської ради йде одна персона
аНУ ПРИПИНІТЬ ПЛЮВАТИ У ЕКОЛОДЯЗЬ 
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #33 : 12 Жовтня 2010, 13:53:01 »

аНУ ПРИПИНІТЬ ПЛЮВАТИ У ЕКОЛОДЯЗЬ
Я не плюю, я спостерігаю... Посмішка
Записаний
Люся
« Відповідь #34 : 12 Жовтня 2010, 14:27:19 »

Бо на відміну від Вас, вони розуміють, що не в "політиці" суть. А в адміністративному ресурсі, більша частина якого лежить саме на місцях. Контроль над адмінресурсом - гарантія (на їх думку) перемог на майбутніх виборах ВР і Президента.
Оце Ви самі і підтвердили мою тезу, що все таки потрібно дивитися коли голосуєш не тільки на особу, але і на партію яка її висунула.
Ви чомусь вирішили, що ми тут не розуміємо, що МР політичних питань не вирішує, а все тільки господарські. По-моєму такого ніхто не заявляв. З Вами всі згідні, можете більше нас не переконувати. Але Ви самі ж вищенаведеною цитатою підтверджуєте, що деякий елемент політики у виборах навіть місцевих все-таки є. Хоча б в тому, щоб не дати одній із політичних сил вибудовувати свою вертикаль влади. Підморгую   
Оскільки нема гарантії, що місцеву владу не будуть використовувати в політичних іграх, то нехай вона не вирішує політичних питань, але обирати її треба враховуючи політичні спрямування. От і все. Власне я це і мала на увазі. В цьому аж ніяк не вбачається моє прагнення "лізти у велику політику" і моє "незнання" тих питань які є в компетенції МР Посмішка
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #35 : 12 Жовтня 2010, 17:14:36 »

и самі ж вищенаведеною цитатою підтверджуєте, що деякий елемент політики у виборах навіть місцевих все-таки є.
Нехай буде по Вашому  Тільки це елементи, скоріше, політиканства, а не політики....

Хоча б в тому, щоб не дати одній із політичних сил вибудовувати свою вертикаль влади.
Цього не вдасться жодній політсилі, це лише нездійсненні бажання, міфи... Як на мою думку, залишилося лише два політичних угрупування, що вірять в силу адмінресурсу - ПР і БЮТ.

але і на партію яка її висунула.
Ви кажете дивитись на бренди... Ну от як мені бути, якщо від ПР йде достойний чоловік - висококваліфікований будівельник і просто порядна людина, а від "демсил" - хабарник і кар'єрист (це реальний калуський факт)? Як обирати?
Записаний
yurko
« Відповідь #36 : 12 Жовтня 2010, 17:45:40 »

Ну от як мені бути, якщо від ПР йде достойний чоловік - висококваліфікований будівельник і просто порядна людина, а від "демсил" - хабарник і кар'єрист (це реальний калуський факт)? Як обирати?
Ну от як бути, якщо я поняття не маю скільки хабарників йде з номеа 6 і далі???
Записаний

Ігор_О
« Відповідь #37 : 12 Жовтня 2010, 18:34:29 »

Ну от як бути, якщо я поняття не маю скільки хабарників йде з номеа 6 і далі???
Прочитати весь список!
Записаний
Tandylight
« Відповідь #38 : 18 Жовтня 2010, 21:31:00 »

А я тут в списках знайшла ще одну нашу любиму формчанку Посмішка Наша Україна навіть якщо в цьому році виставила рідко, зате мітко...Зараз..Я навіть передрукувала Посмішка
Я правда не питала дозволу, але думаю, що тут немає чого стидатися...Хоча вона видно не збиралась форум використовувати як трибуну, а дарма...
Ми її вже давно знаємо, тепер потрібно ідентифікувати її дописи на форумі і її громадську діяльність яка також відома і приізвище у списку..
Я її виділила жирним а Ви відгадайте нік

Виборчий округ 17008:

1.   Виноградова Олеся Іванівна – Народний Рух України
2.   Владика Андрій Богданович – Єдиний центр
3.   Комісаров Анатолій Петрович – Партія регіонів
4.   Коротич Михайло Іванович – Українська партія
5.   Кравчук Ангеліна Василівна – партія зелених України
6.   Мегас Тарас Володимирович – партія «Свобода»
7.   Мартиненко Леся  Мирославівна – Наша Україна
8.   Миндюк Василь Михайлович  - «Прагматичний вибір»
9.   Павлів Віктор Іванович – Фронт Змін
10.   Павлюк Світлана Юріївна – «За Україну»
11.   Палійчук Сергій Васильович – «ВО – Батьківщина»
12.   Ходак Олеся Романівна  - Конгрес Українських націоналістів

Виборчий округ №8
Кількість виборців  - 2421
Місце знаходження: м. Калуш, вул.. Дзвонарська, 7, ЗОШ №3
Входять вулиці Винниченка ( парна сторона), Гоголя, Дзвонарська, нова Підвальна, Фегонівка, Цеглинського, майдан Шептицького ( крім  будинків №3,4)
« Останнє редагування: 18 Жовтня 2010, 22:37:00 від Tandylight » Записаний
vover
« Відповідь #39 : 18 Жовтня 2010, 22:04:22 »

Жаль не в мому окрузі Сумний, я б проголосував двома руками)))
Записаний
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 10   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша