Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:32:06
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- Ігор Насалик вирішив спробувати себе у ролі фітнес-інструктора
- ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА КАЛУША (3 коментарі)
- На вул. Винниченка у Калуші горіла квартира. 76-річний власник — загинув
- Насалик: Льодова арена у Калуші вже не носить ім’я Бандери. Вплинути може тільки обласна рада
- У Калуші на День міста запрацює один фонтан — панна з голубами на пл. Героїв
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1] 2 3 ... 10   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Список кандидатів у депутати КМР по одномандатних мажоритарних округах  (Прочитано 6269 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
BanderiveC
« : 08 Жовтня 2010, 15:10:40 »

Список кандидатів у депутати КМР по одномандатних мажоритарних округах
для того, щоб переглянути в реальному розмірі - клікаємо мишкою по мініатюрі. потім у  відкритому вікні клікаємо вгорі справа на прямокутник із стрілкою(розгорнути до оригінального розміру).

І так, почнем з 13-го, мого рідного виборчого округу.
1. Ананевич Юліанна Вол. "Фронт змін"
2. Бойко Ігор Євг. "Батьківщина"
3. Витак Мирослав Мик. "Сильна Уркаїна"
4. Гетьманчук Анатолій Степ. "НУ"
5. Захарченко Галина Ів. "За Україну!"
6. Качанюк Михайло Степ. "КУН"
7. Кінаш Віталій Ів. "УП"
8. Кравчук Андрій Ів. "Свобода"
9. Кутинський Володимир Мих. "Європейська партія"
10. Псюк Роман Михайлович "ПР"
11. Філяк Андрій Бор. "НРУ"
Хто шо може сказати про даних кандидатів (в загальних рисах, рід діяльності), бо з них мені відомо тільки про №8 і частково про №4.
« Останнє редагування: 12 Жовтня 2010, 09:47:33 від romashkin » Записаний

Experientia est optima magistra...

cgr
« Відповідь #1 : 08 Жовтня 2010, 15:52:01 »

Хто шо може сказати про даних кандидатів (в загальних рисах, рід діяльності), бо з них мені відомо тільки про №8 і частково про №4.

в загальних рисах можу сказати про один недолік властивий всім цим кандидатам. їх немає тут на форумі.  відпочинок
В наш час неможливо уявити освідчену людину яка не має інтернету.
Тобто якщо їх тут немає, значить вони не освідчені, а хто хоче неосвідченого нардепа?

з.і.
звісно зворотнє твердження невірне, тобто з того що у когось є інтернет не випливає те, що він освідчений)
Записаний

влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
romashkin
« Відповідь #2 : 08 Жовтня 2010, 18:57:57 »

І так, почнем з 13-го, мого рідного виборчого округу.

1. Ананевич Юліанна Вол. "Фронт змін"
2. Бойко Ігор Євг. "Батьківщина"
3. Витак Мирослав Мик. "Сильна Уркаїна"
4. Гетьманчук Анатолій Степ. "НУ"
5. Захарченко Галина Ів. "За Україну!"
6. Качанюк Михайло Степ. "КУН"
7. Кінаш Віталій Ів. "УП"
8. Кравчук Андрій Ів. "Свобода"
9. Кутинський Володимир Мих. "Європейська партія"
10. Псюк Роман Михайлович "ПР"
11. Філяк Андрій Бор. "НРУ"
мені відомі номери 2 і 7, але не настільки, щоб можна було робити вибір.

в загальних рисах можу сказати про один недолік властивий всім цим кандидатам. їх немає тут на форумі. 
В наш час неможливо уявити освідчену людину яка не має інтернету.
багато хто з них є тут на форумі, але не усі є дописувачами.

Відповідь від: 08 Жовтня 2010, 18:29:34
г, нова фішка? своїх дружин у політику відправляти?  Крейзі
Записаний
BanderiveC
« Відповідь #3 : 08 Жовтня 2010, 20:41:08 »

мені відомі номери 2 і 7, але не настільки, щоб можна було робити вибір
А можна шось про них в 2-х словах (бажано рід діяльності). Я в свою чергу напишу про номер 8.

Кравчук Андрій Іванович - заступник голови Калуського осередку ВО "Свобода". Молодий, енергійний, перспективний ідеологічно підкований хлопака. Має математичну освіту. Вроді 1987 р.н.
Але є і ряд недоліків (це моя субєктивна думка). В загальному, на мою думку, голосу він вартує ! За такими людьми майбутнє.
« Останнє редагування: 08 Жовтня 2010, 20:49:00 від BanderiveC » Записаний

Ігор_О
« Відповідь #4 : 08 Жовтня 2010, 20:53:05 »

г, нова фішка? своїх дружин у політику відправляти?
Чого ж? Дітей і чоловіків теж... Посмішка
Записаний
vover
« Відповідь #5 : 08 Жовтня 2010, 21:38:23 »

оКРУГ №10
2. Височан Гал. Іван. "Фронт змін"
3. Гаврилів Петро Ів. "НУ"
4. Гриненьків Іванна Іг. "Свобода"
5. Коневич Юлія Ст. "Сильна У"
6. Москалик Ігор Ст. "УП"
7. Олійник Вол. Олекс. "Громадська позиція"
8. Пасічник Богдан Мирославович "Рух"
9. Старцун Надія Іванівна "Батьківщина"

2 і 5 знаю. решти ні(
Записаний
РЕАЛ
« Відповідь #6 : 08 Жовтня 2010, 22:06:40 »

9. Старцун Надія Іванівна "Батьківщина"

В минулому - викладач Калуського хім.-техн. технікуму, директор калуського пив .заводу??? 
 (переважаючі особисті інтереси.,більш домашня,ніж політично-публічна....)
Записаний

Люся
« Відповідь #7 : 08 Жовтня 2010, 22:16:11 »

Надія Іванівна була депутамом міскої ради два скликання підряд. Активна, відповідальна людина. Колишній директор пивзаводу. Тепер, як я знаю, підприємець
Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
gaar
« Відповідь #8 : 08 Жовтня 2010, 22:20:57 »

Прочитав усіх кандидатів."Сподобались" кандидати від партіі регіонів-так склалось що багатьох знаю.Добряча компанія зібраласьКрейзі ,починаючи з Засядьвовка і кінчаючи Тітком .
Записаний

ІНТЕРНЕТ створює ІЛЮЗІЮ,неможливості одержати в МОРДУ
Ігор_О
« Відповідь #9 : 08 Жовтня 2010, 22:24:04 »

Тепер, як я знаю, підприємець
І діючий наразі член виконкому.
Записаний
ulgur
« Відповідь #10 : 08 Жовтня 2010, 23:34:33 »

Список кандидатів у депутати КМР по одномандатних мажоритарних округах
Круто. Цікавий список, багато чого можна для себе дізнатись, якщо уважно почитати. Наприклад серед кандидатів від Партії Регіонів нарахував вже 5 працівників хімії (причому далеко не останніх людей).
Записаний
yurko
« Відповідь #11 : 09 Жовтня 2010, 09:19:28 »

Найперше хочу подякувати BanderiveC за те, що виклав  похвально
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 08:50:26
За це +6 до карми 
Гетьманчук Анатолій - керівник прес-служби "Лукор"-"Карпатнафтохім" і головний редактор того їхнього тижневика. Вічно забуваю як він правильно називається "Калуський нафтохімік" чи якось подібно.
Мене тут на хі-хі пробило тому від серйозного до не серйознгого. Якщо "Західний вісник" то правда вже в минулому "Мєрскій вєстнік" то тоді нафтохімік що получається? "Смердючий вісник" чи як  Крейзі Посміхаюся

Чоловіка зовсім не знаю, тому нічого конкретного сказати не можу, хіба що зі слів інших чув що вроді непоганий чоловік.  Стидно
Властиво робить роботу за яку йому платять (хвалить нафтохім і його керівництво), не бігає від газети до газети у пошуках вигоди і політичного притулку - то є +
а те, що фактично лобіюватиме інтереси Лукор-Нафтохіму - то є як для кого.
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 09:00:55
оКРУГ №10
2. Височан Гал. Іван. "Фронт змін"

Теж знаю. То для мене була несподіванка, яку можна навіть описати словом "шок", але я людина трохи дивна, щодо голосування, як казала ЮВТ - голосую іноді серцем а не розумом, тому я б Галину Іванівну підтримав  Дружбани
З округа №17023 знаю
Бедрвй Мирослав Васильович - ВО "Батьківщина". Знаю особисто, швидше як людину ніж політика, тому голосував би за нього. Працював у "Брокер-сервіс" то митні брокери, а зараз на скільки мені відомо очолює одну з фірм у Івано-Франківську. Убийте вилетіло з голови чим та фірма займається. Приємно, що Мирослав хоч працює не у Калуші, але тут живе і як видно йому не байдуже наше місто.

Але то не мій округ  Сумний

А що ж мій?
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 09:04:08
А мій №7, і його легко впізнати за прізвищем Бабій, яке через свою першу літеру займає перше місце.
От точно за кого я не голосуватиму.

Керівник НВПП "Комбі" Роман Бігун роблять у Калуші дороги. За нього мабуть батько проголосує.
А я ще буду пробувати щось дізнаватися про інших кандидатів. Поки все ще туманно.
Записаний

BanderiveC
« Відповідь #12 : 09 Жовтня 2010, 11:28:30 »

А я ще буду пробувати щось дізнаватися про інших кандидатів. Поки все ще туманно.
Я чомусь думаю, шо ближче до виборів ті, які реально хочуть реально пройти - будуть змушені якось ше про себе дати знати в тих округах, в яких вони балотуються. Памятається мені, як колись ходили по хатах і розносили листівки (то був рік вроді 2002). Так один хлопець, шо хотів пройти приносив листівки, де з одного боку були дані про нього, а з іншого номери всіх комунальних служб в такому форматі: Немає води ? - номер, Немає газу ? - номер, Не роблять ліфти ? - номер, і т.д. Тоді та листівка з тими номерами дуже згодилась. Незнаю правда чи він пройшов, але було креативненько Посмішка
« Останнє редагування: 09 Жовтня 2010, 11:35:35 від BanderiveC » Записаний

Sunny
« Відповідь #13 : 09 Жовтня 2010, 12:49:48 »

Властиво робить роботу за яку йому платять (хвалить нафтохім і його керівництво), не бігає від газети до газети у пошуках вигоди і політичного притулку - то є +
а чого бігати? такої зарплати ніде більше не отримає Посмішка
Записаний
Бандера
« Відповідь #14 : 10 Жовтня 2010, 11:38:14 »

Слава Україні ! підкажіть де можна ознайомитись із списками  наших кандидатів в депутати !!!!!! хоч щось  про них почути !!!!!!! Особливр мене цікавить Народний Союз Наша Україна так як надія стосовно них ще тліє , хоча і іншого вибору нема!
Записаний
gaar
« Відповідь #15 : 10 Жовтня 2010, 13:01:28 »

Дещо про сімю Засядьвовків. http://www.spu.com.ua/archive/734/druhye_mat/Semeinaia_.html Нічого особистого,політичні погляди конюнктурні,неображатиму працівниць найстаріщої професії зрівнянням з кандидатом.
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 19:47:27
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/4554720/ То означає щоНЕШАНОВАНІ Пришляк Борис і Денисюк Сергій,кандидати від комуняк, підтримують поверненя "свята".О ні таких представників нетреба -таким на нари у тюрму! Більше про комуністичний "рай"- http://www.solovki.ca/camp_20/blackbook.php
Записаний

romashkin
« Відповідь #16 : 10 Жовтня 2010, 14:28:58 »

більше слід звертати увагу на особисті якості ніж на політичну приналежність, як на мене.
Записаний
vover
« Відповідь #17 : 10 Жовтня 2010, 14:51:02 »

Цитувати
більше слід звертати увагу на особисті якості ніж на політичну приналежність, як на мене.
Та ні, це називається, з ким поведешся, від того і наберешся. Я наприклад на кандидатів від ПР навіть не дивлюсь, ким би вони не були.
Записаний
yurko
« Відповідь #18 : 10 Жовтня 2010, 15:59:18 »

Підтримую. То їм потрібно було думати і дивитися куди йдуть  Ігнор
Записаний

gaar
« Відповідь #19 : 10 Жовтня 2010, 16:22:33 »

Такий собі президент росиі Медведів класний такий весь,любитель музики ,зараз гуляє в інтернеті оціночна ціна усіх музичних девайсів,відмінник в школі і інституті,за новим девайсом зганяв аж у америку(цікавиться найновіщими розробками),віддав наказ напасти на Грузію і забрав південну осетію,у тій осетіі живе приближо 70000тис.народу,як в Калуші.Про Путіна ,рубалку,автоводія,пілота,і любителя хлопчиків розказувати небуду.Художника Гітлера також,а був ще співак і любитель анекдотів Брежнев,Поет Мао Цедун ітд.Всі були непоганими людьми ,але  проводили політику знищення народів.Такщо дорогий Ви неправий .
Записаний

Сторінок: [1] 2 3 ... 10   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша