Найперше хочу подякувати BanderiveC за те, що виклав
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 08:50:26
За це +6 до карми

Гетьманчук Анатолій - керівник прес-служби "Лукор"-"Карпатнафтохім" і головний редактор того їхнього тижневика. Вічно забуваю як він правильно називається "Калуський нафтохімік" чи якось подібно.
Мене тут на хі-хі пробило тому від серйозного до не серйознгого. Якщо "Західний вісник" то правда вже в минулому "Мєрскій вєстнік" то тоді нафтохімік що получається? "Смердючий вісник" чи як

Чоловіка зовсім не знаю, тому нічого конкретного сказати не можу, хіба що зі слів інших чув що вроді непоганий чоловік.

Властиво робить роботу за яку йому платять (хвалить нафтохім і його керівництво), не бігає від газети до газети у пошуках вигоди і політичного притулку - то є +
а те, що фактично лобіюватиме інтереси Лукор-Нафтохіму - то є як для кого.
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 09:00:55
оКРУГ №10
2. Височан Гал. Іван. "Фронт змін"
Теж знаю. То для мене була несподіванка, яку можна навіть описати словом "шок", але я людина трохи дивна, щодо голосування, як казала ЮВТ - голосую іноді серцем а не розумом, тому я б Галину Іванівну підтримав

З округа №17023 знаю
Бедрвй Мирослав Васильович - ВО "Батьківщина". Знаю особисто, швидше як людину ніж політика, тому голосував би за нього. Працював у "Брокер-сервіс" то митні брокери, а зараз на скільки мені відомо очолює одну з фірм у Івано-Франківську. Убийте вилетіло з голови чим та фірма займається. Приємно, що Мирослав хоч працює не у Калуші, але тут живе і як видно йому не байдуже наше місто.
Але то не мій округ

А що ж мій?
Відповідь від: 09 Жовтня 2010, 09:04:08
А мій №7, і його легко впізнати за прізвищем Бабій, яке через свою першу літеру займає перше місце.
От точно за кого я не голосуватиму.
Керівник НВПП "Комбі" Роман Бігун роблять у Калуші дороги. За нього мабуть батько проголосує.
А я ще буду пробувати щось дізнаватися про інших кандидатів. Поки все ще туманно.