|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #20 : 19 Липня 2007, 11:24:53 » |
|
Tad, дозвольте поцікавитись, якого роду музику виконували "Голубі кристали". Хоч приблизно
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #21 : 19 Липня 2007, 11:30:14 » |
|
Вони грали все що не було заборонено . Не треба забувати що то були радянські часи і репертуар затверджував відділ культури міському партії .А керівником "Кристалів " був Тарас Монастирський , він зараз керує одним з банків в Калуші.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #22 : 19 Липня 2007, 11:32:51 » |
|
Ого, піднявся дядько, від керівником "Кристалів" до керівника банку. Треба маму запитати про цей ансамбель, вона може знає 
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #23 : 19 Липня 2007, 11:36:16 » |
|
Так - так . Мама точно знає , і тато тоже. А керівник ВІА це була суспільна неоплачувана робота , по спеціальності він є фінансист.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #24 : 19 Липня 2007, 11:37:48 » |
|
Вони грали все що не було заборонено . Не треба забувати що то були радянські часи і репертуар затверджував відділ культури міському партії .А керівником "Кристалів " був Тарас Монастирський , він зараз керує одним з банків в Калуші.
Я розумію, але мав на увазі, репертуар був власний чи частково запозичений (до прикладу, "Машина времени, ""Воскресенье", Юрий Антонов, Група Стаса Намина) ?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #25 : 19 Липня 2007, 11:56:51 » |
|
Нічого свого я від них не чув , а на танцях вони копіювали відомих виконавців.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #26 : 29 Липня 2007, 13:15:58 » |
|
Mr.Loba-Loba, агов!!! Тут про тебе ТАКЕ пишуть! Заціни і віддяч. Кармою  ! Я на днях зустрів Mr. Loba-Loba на вулицях Калуша. Він казав, шо має непереборне бажання написати на форумі свою думку щодо музики в місті Калуші, але ніяк не знайде часу залізти до нас на форум. До речі, як я памятаю, то він тут був зареєстрований, а тепер я його в списку користувачів форуму не бачу.  адмінам!!! Де пропадають люди?
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #27 : 29 Липня 2007, 13:23:32 » |
|
А ще Mr. Loba-Loba казав, що він замутив якийсь музичний проект разом з doktor-maks.  І чого це Ти doktor-maks скромнічаєш і нічого на форумі про це не пишеш. Вимагаємо повної поінформованості з даного питання!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
Svit
|
 |
« Відповідь #28 : 30 Липня 2007, 00:01:32 » |
|
А що це,1 правда?Як1сь секретики за спиною форума  .......  . А Голуб1 Кристали я теж пам ятаю.Боже,невже я така давня?Люди 1 не чули про них 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
romashkin
|
 |
« Відповідь #29 : 30 Липня 2007, 09:45:33 » |
|
Mr.Loba-Loba, агов!!! Тут про тебе ТАКЕ пишуть! Заціни і віддяч. Кармою  ! Я на днях зустрів Mr. Loba-Loba на вулицях Калуша. Він казав, шо має непереборне бажання написати на форумі свою думку щодо музики в місті Калуші, але ніяк не знайде часу залізти до нас на форум. До речі, як я памятаю, то він тут був зареєстрований, а тепер я його в списку користувачів форуму не бачу.  адмінам!!! Де пропадають люди?Що це за марення? http://forum.kalush.info/index.php?action=profile;u=23
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #30 : 30 Липня 2007, 10:02:52 » |
|
А ще Mr. Loba-Loba казав, що він замутив якийсь музичний проект разом з doktor-maks.  І чого це Ти doktor-maks скромнічаєш і нічого на форумі про це не пишеш. Вимагаємо повної поінформованості з даного питання!!!Ми працюємо над матеріалом нового проекту. Назву поки не розголошую. У нас великий досвід співпраці: http://loba.mylivepage.com/
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #31 : 30 Липня 2007, 18:01:01 » |
|
То все добре, але чому його не видно у списку користувачів?  ( Пишу тут, щоб не флудити більше. http://forum.kalush.info/index.php?action=mlist - ось тут він є і нікуди не дівався. Уважніше, шановний! 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 31 Липня 2007, 08:28:51 від romashkin »
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #32 : 31 Липня 2007, 12:31:29 » |
|
То все добре, але чому його не видно у списку користувачів?  ( Подивись яке сортування задіяне, а може він на іншій сторінці списку 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Cherry
|
 |
« Відповідь #33 : 30 Серпня 2007, 23:20:04 » |
|
мддааа..."Синдром Незалежності" єдине , що я знаю з калуських груп..по правді франківських більше знаю ніж наших 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Cherry
|
 |
« Відповідь #34 : 31 Серпня 2007, 16:33:15 » |
|
а де можна пробити їхні пісні і чи взагалі таке можна? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #35 : 03 Вересня 2007, 00:16:53 » |
|
З цим питанням, напевно, тільки до "пепсів" (чи як там вони зараз себе називають...)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Cherry
|
 |
« Відповідь #36 : 03 Вересня 2007, 22:48:29 » |
|
гмм....ну це не вони себе так називають це їх так обізвали.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #39 : 05 Вересня 2007, 15:07:07 » |
|
Як я міг забути?! +1 за те, що нагадали. Хоча я маю сумнів, що вони досі існують як група. Братів Левицьких я бачив нещодавно в Франіку
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|