|
doktor-maks
|
 |
« : 13 Липня 2007, 10:45:33 » |
|
Я склав список опитування згідно з тим, що мені відомо, і керуючись власним смаком. Мені подобається музика, що тяжіє до прогресу, а не до традиційної естради (але й слово придумали!). Вкажіть трьох, найдостойніших на Ваш погляд, виконавців. Прошу з розумінням поставитись до того, що певні виконавці не внесені в список. Якщо такі є, то напишіть
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #1 : 13 Липня 2007, 10:47:40 » |
|
Синдром незалежності на мій погляд сама нормальна група у калуші а про інших навіть не чув 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Flash
|
 |
« Відповідь #2 : 13 Липня 2007, 11:10:39 » |
|
PuVo, как тогда ваше мнение может быть объективным или даже субъективным, если вы только эту группу и слышали??? ;D
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #3 : 13 Липня 2007, 12:54:17 » |
|
Для тих, хто ще не чув, але має бажання ознайомитись. Алла Івашина http://www.allaivashyna.com.ua Олександр Льоба http://loba.mylivepage.comP.S. FM-220 yurko, дайте посилання, будь-ласка. Ви маєте знати Вивернуті навиворіт, Солпадеін, Синдром незалежності Хто знає, дайте посилання
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #4 : 13 Липня 2007, 17:14:21 » |
|
Самий голосистий і найкраще співучий, людина яка дійсно має голос і слух, одним словом талант це Олександр Льоба :*
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #5 : 13 Липня 2007, 20:10:44 » |
|
Навіть не знав що в Калуші так багато груп... =O Єдина калуська група про яку я раніше чув це "Boston". І то напевно тільки тому, що виконавці були знайомими друзів...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ARNI
|
 |
« Відповідь #6 : 13 Липня 2007, 20:52:19 » |
|
І я взагалі не чув таких груп. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Кто в верности не клялся никогда, тот никогда и клятву не нарушит (Платон)
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #7 : 14 Липня 2007, 09:36:33 » |
|
FM-220 Як я чів вже або розпалися, або просто не виступають. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #8 : 14 Липня 2007, 12:36:29 » |
|
Про Аллу Івашину узнав завдяки старому форуму, але як співає не чув. З Олександром Льобою познайомився на зустрічі форуму і поняв що він сильний прікаліст і почув його пісеньки на мобілі, та хотілось би почути і вживу. "Вивернуті навиворіт" та "Синдром незалежності" - щось чув про таке, але не памятаю що вони грають та співають! Напрошується такий висновок - мало ми знаємо про музику в Калуші!
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #9 : 14 Липня 2007, 14:15:11 » |
|
...Єдина калуська група про яку я раніше чув це "Boston"...
Життя міста від 13.01.2005 "Чи не найбільше фанів, які прийшли підтримати своїх улюбленців, було у калуського гурту „Бостон”. Після конкурсу у газеті „Вікна” музиканти взяли собі іншу назву — „Синдром Незалежності”. Як і перша, так і друга назва, за словами хлопців, була придумана прихильниками групи під час концерту в Калуші на День Незалежності. Адже тоді група не мала назви і попросила глядачів придумати назву. Саме тоді і був обраний „Бостон”, а „Синдром Незалежності” чекав свого часу. Як з’ясувалося, мовби навмисно до „Марципана-2004”." Див. http://kalush.osp-ua.info/news/single-3434.html
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #10 : 14 Липня 2007, 15:12:15 » |
|
Додав ще одного калуського виконавця - Блайзер (ex-Брейк-Біт), переможця регіонального відбіркового туру фестивалю-конкурсу "Червона Рута - 2007"
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #11 : 14 Липня 2007, 19:29:48 » |
|
...Єдина калуська група про яку я раніше чув це "Boston"...
Життя міста від 13.01.2005 "Чи не найбільше фанів, які прийшли підтримати своїх улюбленців, було у калуського гурту „Бостон”. Після конкурсу у газеті „Вікна” музиканти взяли собі іншу назву — „Синдром Незалежності”. Як і перша, так і друга назва, за словами хлопців, була придумана прихильниками групи під час концерту в Калуші на День Незалежності. Адже тоді група не мала назви і попросила глядачів придумати назву. Саме тоді і був обраний „Бостон”, а „Синдром Незалежності” чекав свого часу. Як з’ясувалося, мовби навмисно до „Марципана-2004”." Див. http://kalush.osp-ua.info/news/single-3434.htmlСпасибі, що просвітив 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #12 : 14 Липня 2007, 21:08:11 » |
|
Ні, ну ви зацініть, як чоловік переймається розвитком музики у чужому місті! Ану нехай хтось розкаже про Франківських виконавців. Та за таку наполегливість і ентузіазм я знімаю перед doktor-maks шапку! Ні, не подумайте, я не приколююся. Я Вражений його обізнаністю, наполегливістю і небайдужістю. Додам 1 карму. Хоч ітак уже нема куди. На запас
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #13 : 14 Липня 2007, 21:09:00 » |
|
Упс, помилочка, є куди. Так тримати Максе!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #15 : 17 Липня 2007, 12:02:38 » |
|
Дякую вам, Рибка і Юрко. Я дійсно цікавлюсь музичним життям Калуша і не в останню чергу завдяки Mr.Loba-Loba. Він зараз не дописує, бо відпустка сі скінчила. Mr.Loba-Loba, агов!!! Тут про тебе ТАКЕ пишуть! Заціни і віддяч. Кармою  !
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #17 : 19 Липня 2007, 09:13:58 » |
|
Дуже шкодую , що не можу приєднатися до обговорення теми  , хоча вона мені дуже цікава. Просто я не знаю і не чув нікого з сучасних Калуських виконавців. В свій час в Калуші ми слухали "Голубі кристали" в Мінералі , а рок-гурт "Стресс" в РБК.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Tad
|
 |
« Відповідь #19 : 19 Липня 2007, 11:03:46 » |
|
М-да  Це ВІА (вокально-інструментальний ансамбель) який грав на танцях в "Мінералі" в період 70-80 років минулого століття.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|