Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:25:26
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Запрошуемо молодих, симпатичних дiвчат для роботы ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
- Продам Москвич 2141 1988р.,бензин 1.5, колір синій, ...
- Продається 2-кімн. приватизована кв-ра 44 м.кв., на ...
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2] 3   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Правила, а також скарги та пропозиції щодо проведення фотоконкурсу  (Прочитано 4302 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
syddia
« Відповідь #20 : 01 Вересня 2008, 12:24:37 »

Народ, може всетаки обмежити кількисть фото, яку має право виставляти один форумець в межах одного фотоконкурсу? Підморгую
 Як на мене, то через велику кількість фоток від одного конкурсанта іноді губиться ліня кокурсу, таке враження, що особа не може визначити серед безлічі своїх фотографій 1-2 кращі і кидає все на загальний огляд, мовляв най інші скажуть що в мене найкраще. Треба вміти відшукати серед своїх фото ті найкращі по тематиці, які мають шанс виграти у конкретному фотоконкурсі, а не кидати все підряд - авось пощастить.

у глядачів з’явиться можливість побачити велику кількість прекрасних (впевнений в цьому!) робіт
А для цього у нас є безліч інших тем, де можна виставляти всі інші позаконкурсні фотознімки. Підморгую
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
Ольчик
« Відповідь #21 : 12 Грудня 2008, 10:39:47 »

Да, идея хорошая, только вот почему небыло наглашения на том, что фотки должны быть зделаными самыми учасниками, не скатаны с нета.
Зделайте корекцию в правилах))) А то я только прочитавши несколько коментов нашла ответ на свой вопрос)))
Записаний
Ассоль
« Відповідь #22 : 11 Січня 2009, 22:08:11 »

В якості призу - переможець отримує +20 до карми, решта учасників по +5
Це було б чудово.І можливо охочих приймати участь у фотоконкурсах збільшилось.

Відповідь від: 11 Січня 2009, 21:52:32
[
Народ, може всетаки обмежити кількисть фото, яку має право виставляти один форумець в межах одного фотоконкурсу?
можливо не кількість, а схожість.

Відповідь від: 11 Січня 2009, 21:55:29
Я б хотіла запропонувати вам подумати:
Що вас цікавить , які теми фотоконкурсу  ? Можливо ми би разом створили пару тем де охоче ви приймали участь.
Наприклад до дня святого Валентина і тд.
Записаний
romashkin
« Відповідь #23 : 11 Січня 2009, 22:22:38 »

Це було б чудово.І можливо охочих приймати участь у фотоконкурсах збільшилось.
так було, так і є. просто Модератору потрібно уточнити через Приват мені або Юркові - кому, коли і скільки поставити.
Записаний
Ассоль
« Відповідь #24 : 11 Січня 2009, 22:41:58 »

так було, так і є. просто Модератору потрібно уточнити через Приват мені або Юркові - кому, коли і скільки поставити.
Можливо я щось і пропустила .Але думаю що уточнити все таки треба.У мене є сумніви .
Записаний
IxIXIxI
« Відповідь #25 : 12 Січня 2009, 12:42:13 »

Виходячи з того, що чітко сформованих "кармових винагород" ми не маємо, пропоную їх сформулювати  Посмішка

Моя пропозиція:

За участь: +5
Переможець місяця: +15
Переможець року: +30

і також:
за участь у підготовці теми: +3
тема місяця: +5

Можна придумати ще щось.. чекаємо ваших пропозицій)
Записаний

Ассоль
« Відповідь #26 : 15 Січня 2009, 21:06:46 »

Думаю що можна починати нагороджувати.
Скарг і пропозицій немає отже і підстав до затягування також немає.
Записаний
Ассоль
« Відповідь #27 : 14 Лютого 2009, 17:29:02 »

Форумчани.До вашого відома тема"Свято очима дітей" у стадіі переоформлення.Фото які знаходились утемі переносяться у тему " Наші діточки".Зверніть увагу на нову оновлену тему можливо вона вас зацікавить. Дружбани

фотовиставка"Творіння дитячої фантазії"
« Останнє редагування: 14 Лютого 2009, 19:13:44 від Ассоль » Записаний
Ассоль
« Відповідь #28 : 22 Лютого 2009, 23:14:15 »

До уваги форумчан! Тема" Домашня улюблена тварина" і фотоконкурс" Тварини в об*єктиві" об*єднані.
Учасники ,фотографії яких потрапили на фотоконкурс ,у звязку з обєднанням мають право відказатися від участі.Пишіть у приват.
Узгоджено із автором теми.
Записаний
Ассоль
« Відповідь #29 : 12 Грудня 2009, 19:16:26 »

До уваги модераторів фотокутка та адміністраторів! узгодити питання на рахунок карми у фотоконкурсі "Портрет як дзеркало душі".Маємо п*ять призових місць..............
Записаний
Ассоль
« Відповідь #30 : 13 Грудня 2009, 01:37:49 »

На черзі конкурс "Переможець року". Беруть участь фотографії місяця.Якщо ви не згідні з голосуванням  попередніх конкурсів? Спеціально буде створена тема де  ви зможете написати назву фото яке би ви хотіли побачити на голосуванні.Без коментаріів просто назви.
А на разі прошу вибачення за неприємності які відбулися у фотоконкурсі.
Записаний
Tandylight
« Відповідь #31 : 12 Березня 2010, 22:01:45 »

Шановні форумчани!
Оскільки два останніх конкурси запамятались не тільки талановитими та яскравими роботами, а ще й скаргами, на неправильне голосування (як це було з конкурсом "Портрет як дзеркало душі") або суперечками щодо того чи є якісь роботи форматом конкурсу чи не форматом, розмови про плагіат та інші речі, що Вас бентежили...
Я пропоную до початку нового конкурсу, внести Ваші пропозиції, щодо чіткості правил фотоконкурсу...І звісно обговорити доцільність чи об'єктивність таких пропозицій Посмішка

Щодо голосування хочу сказати наступне:
Досвід показав, що голосування саме у фотоконкурсі має бути якомога закритіше, для того, щоб в останні години голосування не з♥являлись користувачі форуму, які заходять єдиний раз і зникають у невідомому напрямку, а можливо взагалі є клонами нас самих то голосування будуть програмуватися таким чином, щоб форумчанин не міг змінювати чи видаляти голос (задля манипуляції результатами у фіналі). Тому пропозиції наступні
  • Результати голосування будуть показуватися лише після його завершення
  • У голосуванні форумцю не буде дозволятися відкликати свій голос( тобто видаляти його), міняти свій голос( тобто видаляти і віддавати іншому, хто програє чи навпаки виграє)
  • На конкурс можуть викладатися лише роботи того хто їх викладає, в цьому випадку існує призумція невинуватості, до тих пір поки хтось не доведе протилежне
Були також пропозиції обмежити число фотографій які викладає один кучасник, але я вважаю то лишнім...Висловлюйте свою думку   будь ласка..

P.S. А тепер, що називається хочу ппоговорити "о наболєвшем"!!!
Мені завжди здавалось, що сам фотоконкурс досить символічний, тобто я маю на увазі його змагальну складову...
Звісно, що суттю будь якого конкурсу є перемога і визнання, але основна мета наших конкурсів  є задоволення - поділитись гарними моментами з тим хто це цінить і можливо кому це принесе  насрій і задоволення...
Я чомусь не відчула в когось з учасників прагнення почути критичні оцінки щодо свого професіоналізму, тим більше що приймають участь як проффі так і любителі...Ну тобто я прошу відноситись до цього трохи простіше... не сприймати так близько до серця програш чи перемогу Посмішка
Можливо колись за перемогу у нашому конкурсі у Калуші будуть нарізати земельні ділянки Посмішка але мені здається, що до того ще дуже далеко, тому давайте просто ділитись гарними моментами...
Щоб у вас це не викликало почуття несправедливості пропоную просто узгодити правила, якщо десь є прогалини то замінити їх і закрити ці ранки Посмішка
Дякую, соррі за  доповідь 
Як там писав один ваш депутат;)_
Запрошую до відкритої дискусії на шпальтах цієї сторінки Підморгую

« Останнє редагування: 12 Березня 2010, 22:54:56 від yurko » Записаний
Ассоль
« Відповідь #32 : 12 Квітня 2010, 19:01:34 »

Були також пропозиції обмежити число фотографій які викладає один кучасник,
Це дуже розумно ,а то переглянувши фотоконкурс "весна в душі"мене трішечки засмутив. покарання І ще я б хотіла нагадати що в розділі фотоконкурса можна створювати безліч тем але у форматі фотоконкурса.Ви любі форумчани можете створювати власні фотоконкурси називати їх проводити їх але по правилах ,це буде тільки радувати нас усіх.А просто тему можна створювати у фотокутку.
Записаний
IxIXIxI
« Відповідь #33 : 16 Квітня 2010, 01:01:56 »

Були також пропозиції обмежити число фотографій які викладає один кучасник,
Це дуже розумно ,а то переглянувши фотоконкурс "весна в душі"мене трішечки засмутив. покарання І ще я б хотіла нагадати що в розділі фотоконкурса можна створювати безліч тем але у форматі фотоконкурса.Ви любі форумчани можете створювати власні фотоконкурси називати їх проводити їх але по правилах ,це буде тільки радувати нас усіх.А просто тему можна створювати у фотокутку.

Чіткі правила стосовно всіх цих деталей уже майже сфоровані і будуть представлені до початку наступного конкурсу. Звісно, попрередньо узгодженими з усіма представникаи модераторської команди.

аха, отак-от діловито:)
Записаний

vover
« Відповідь #34 : 13 Грудня 2010, 18:24:47 »

де ж ви наші фотоконкурси???... Сумний
Записаний
Забута мелодія
« Відповідь #35 : 13 Грудня 2010, 19:01:48 »

Давайте антикризовий фотоконкурс - на тему "Як заробити гроші"? Буде 2 в 1 - і конкурс буде для розваги і нові методи дізнаємось для користі. Я - за!
Записаний
Tandylight
« Відповідь #36 : 13 Грудня 2010, 19:02:33 »

де ж ви наші фотоконкурси???... Сумний
Пропонуйте Посмішка
Останні фотоконкурси показали низький інтерес форумців, тому й замовли Сумний
Але якщо є наснага  давай?
Записаний
Забута мелодія
« Відповідь #37 : 13 Грудня 2010, 19:09:59 »

А моя пропозиція підходить чи обов"язково має бути зимова тематика?
Записаний
Tandylight
« Відповідь #38 : 13 Грудня 2010, 21:40:28 »

А моя пропозиція підходить чи обов"язково має бути зимова тематика?
Ні звісно не обовязково - "любой каприз", що називається Посмішка
Просто мистецтво фотографії може не так яскраво відобразити цю важку соціальну тематику....
Наприклад ЕССЕ має більший арсенал засобів для неї
 Ми зараз створимо тему на новий конкурс Посмішка і проголосуємо  Підморгую Може покажи  якого формату приблизно мусять бути фото на цю тематику...бо я не зовсім уявляю Посмішка
Записаний
сонечко я
« Відповідь #39 : 13 Грудня 2010, 22:48:52 »

А я уявляю! І навіть можу прийняти участь, якщо тема пройде Посмішка
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
Сторінок: 1 [2] 3   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша