|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #160 : 22 Вересня 2010, 13:19:27 » |
|
Щодо аналітики, то лити воду на один млин - багато аналітики не треба. ЦЕ був жарт...Не сприймайте то як щось серйозне... А щодо поверхні і збору інформації то я власне і не пірнала нікуди  У вас важко про щось інше говорити  Усі газети як новини російського телебачення куди пішла перше особа, що сказала, як повернулась, кого пожурила і тому подібне...Тому соррі  Раз вже попала в середовище то про що говорити? Про дорогу на Ковжуна? Якось не цікаво коли вся Україна слідкує за тим як вигризають для міста статус НЗ..  Але то таке  Лити бруд на один млин теж до речі багато аналітики не треба 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #161 : 22 Вересня 2010, 13:32:53 » |
|
Tandylight Лити бруд на один млин теж до речі багато аналітики не треба Підморгую я вам про воду (джерельну "Рогатинську"  !), а ви мені - відразу про бруд
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #162 : 22 Вересня 2010, 13:41:53 » |
|
нещодавно на одному з мітингів "новоспечений" член партії ІСН так і сказав: вам, п. Насалику, вже пора на Президентський Олімп Так що готуйтеся Посмішка "Команда" вже, мабуть, збирається Посміхаюся Поганий то солдат, що не мріє стати генералом  А щодо "готуйтеся" то дякую Sunny, не чекала від Вас пропозицій 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #163 : 22 Вересня 2010, 13:46:49 » |
|
А щодо "готуйтеся" то дякую Sunny, не чекала від Вас пропозицій Посмішка та що ви. я скромна персона. а от ви ще раз очки закриєте й ІСН вам знову зателефонує 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
May
|
 |
« Відповідь #164 : 22 Вересня 2010, 13:58:20 » |
|
 Декілька цитат (без особисто моїх аналогій): Говорят - политика не мёд, а липнут. (Валентин Домиль) Политика, как и психология, есть искусство интертрепации. Leonid S. Sukhorukov Твёрдость курса политики заложена как в мудрости её гибкости, так и в гибкости её мудрости. Leonid S. Sukhorukov В окружении марионетки - табу на разговоры о нитях и кукловодах. (Евгений Ханкин) Из грязи в князи не пустили,пришлось оставаться в политике. (Евгений Ханкин) Мы готовы признать свои ошибки в чужих диктантах. (Борис Шапиро) В политике поза часто оказывается единственной ее позицией. (NN 4 (Юмор))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #165 : 22 Вересня 2010, 14:10:27 » |
|
та що ви. я скромна персона. а от ви ще раз очки закриєте й ІСН вам знову зателефонує Підморгую Як скажете  Дякую за пораду 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
cgr
|
 |
« Відповідь #166 : 22 Вересня 2010, 14:13:49 » |
|
а от ви ще раз очки закриєте й ІСН вам знову зателефонує а можна детальніше? щось нічого не зрозумів 
|
|
|
|
|
Записаний
|
влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #167 : 22 Вересня 2010, 14:17:04 » |
|
а от ви ще раз очки закриєте й ІСН вам знову зателефонує а можна детальніше? щось нічого не зрозумів не знаю читай вище - там Танді розвивала тему: якби мені подзвонив Насалик....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
travolta
|
 |
« Відповідь #168 : 22 Вересня 2010, 14:45:44 » |
|
Ви зауважили - наша тема "Мер і його КОМАНДА...", а говоримо лише про мера. Йому так і не вдалося за всі роки утворити цю команду. Або скоріше - вона йому була непотрібна. Він, як у бізнесі, звик діяти самостійно, маючи команду, але виконавців. Технінчих людей без власної думки. З огляду на це, сумнівним видається і постулат, що хтось пішов у "команду Насалика". Працює на цю ідею і твердження, що мер почав збирати команду для можливого походу на ІФ. За всі роки, бідака, так і не назбирав. дрібний Калуш для таких походів... не можу согласитися про бізнес - то ви може ліпше знаєте його бізнесові діла, а про мерство, тут самого Насалика менше ніж здаєтся, тут якраз робить команда
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
May
|
 |
« Відповідь #169 : 23 Вересня 2010, 02:13:17 » |
|
 І знов, декілька цитат; Если вам плюнули в спину это означает, что вы впереди (c) Нужно праздновать риск, а не победу. Потому что рискнуть или нет - зависит от нас, а победа - от множества обстоятельств, которые невозможно предугадать.(c) "Меньше будешь спрашивать - меньше вранья услышишь"(Дж.Ролинг) Муха, которая не желает быть прихлопнутой, безопасней всего чувствует субя на самой хлопушке.(c) Все помогают рыть глубокую яму, конечно, для того, чтобы все могли в ней поместиться.(c) Когда зло борется со злом, одно из них обычно считают добром.(c)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #170 : 23 Вересня 2010, 08:37:50 » |
|
я прошу вибачення а може хтось виставить список кандидатів в крісло мера?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #171 : 23 Вересня 2010, 09:25:25 » |
|
я прошу вибачення а може хтось виставить список кандидатів в крісло мера? Ваше запитання - супер! Я би його зразу у категорію "Запитання місяця"  Та ніхто не може визначитися. Це якась буде калуська аномалія. Усі чекають, піде Насалик в ІФ чи ні. Залежно від цього, і висунуть. чи висунуться Відповідь від: 23 Вересня 2010, 09:24:49
Маю чуйку, що будемо мати ОДНОГО кандидата.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Люся
|
 |
« Відповідь #172 : 23 Вересня 2010, 13:42:41 » |
|
Маю чуйку, що будемо мати ОДНОГО кандидата  Самовисуватися ніхто не буде. Не дозволено законом. А політичні партії мають уже своїх кандидатів. Тільки ще по-моєму не затверджені ТВК, які мали б реєструвати кандидатів, тому ніякого списка ще не може бути. Так, тільки розмови. Я не маю сімнівів, що як тільки такий список буде - то він буде оприлюднений.  А зараз нам залишається тільки обговорювати імовірність висунення кандидатом тої чи іншої політичної фігури. Але це правда - багато залежить від рішення "Єго Височества" - піде на ІФ чи не піде на ІФ.
|
|
|
|
|
Записаний
|
"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
|
|
|
|
Sunny
|
 |
« Відповідь #173 : 23 Вересня 2010, 14:01:13 » |
|
А політичні партії мають уже своїх кандидатів. Тільки ще по-моєму не затверджені ТВК, які мали б реєструвати кандидатів, тому ніякого списка ще не може бути. так. офіційне висунення буде тільки з 27 вересня і до 2 жовтня.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
genya
|
 |
« Відповідь #174 : 25 Вересня 2010, 22:43:39 » |
|
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #175 : 25 Вересня 2010, 23:42:04 » |
|
Димінський сльозам не вірить Вже було, двічі  Останній раз викладав cgr вчора але не скажу в якій темі  Не памятаю
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|