|
Tandylight
|
 |
« : 17 Вересня 2010, 12:42:12 » |
|
Два Ігоря знову разомІгор Очкур припиняє членство у «Нашій Україні» і погодився йти на вибори у команді НасаликаЯк стало відомо редакції «ДП», цього понеділка відбулися переговори міського голови Ігоря Насалика і екс-голови міської «Нашої України» Ігоря Очкура. Обговорювали можливість співпраці на цих місцевих виборах. Того ж дня вони разом з’явилися на публіці на святкуванні з нагоди Дня фізкультурника у ресторані «Вежа» і виглядали цілком задоволеними. Нагадаємо, що свого часу Ігор Очкур працював у команді міського голови заступником з економіки. Однак у 2007 році його разом з іншими заступниками звільнили. Пан Очкур оскаржив це рішення у суді і виграв справу. Ще донедавна він боровся за своє поновлення на роботі і багатьма розглядався як найпослідовніший опонент міського голови. Зокрема у ЗМІ Ігор Очкур не раз критикував міського голову і політику, яка ведеться у місті. У свою чергу, Ігор Насалик також судився з Очкуром і ще буквально кілька тижнів тому заявляв, що тепер вже точно вимагатиме від Ігоря Васильовича публічних вибачень за рішенням суду. У можливість того, що Ігор Очкур може йти на вибори разом з Насаликом ще кілька тижнів тому ніхто б не повірив. Так, він очолив міський виборчий штаб «Нашої України» і у пресі досить скептично висловився щодо ініціативи міського голови про об’єднання усіх політичних сил і участь їх у виборах одним списком і, між іншим, зазначив, що піде на вибори разом з Насаликом при умові, якщо той складе повноваження голови Української партії. Однак тепер, схоже, Ігор Очкур докорінно змінив свою точку зору. «ДП» попросили його прокоментувати результати перемовин з міським головою. Пропонуємо вашій увазі його відповіді. — Ігоре Васильовичу, чи правда, що міський голова Ігор Насалик запропонував Вам іти на вибори до міської ради в його команді і Ви прийняли цю пропозицію? — Так, правда. Ігор Степанович, як Ви пам’ятаєте, нещодавно озвучував ідею об’єднання політичних сил Калуша в одну команду. З суто технічних причин таке об’єднання реалізувати практично неможливо. Тому, очевидно, виникли інші варіанти подальшого розвитку цієї ідеї. У понеділок ми зустрілися з міським головою і мали тривалу розмову. Прийшли до спільної думки, що чвари і скандали між політиками нічого доброго місту не дають. Так, у нас є певні розбіжності у поглядах на деякі питання міського господарювання, наприклад, щодо земельних відносин чи питання бюджету. Але їх можна вирішувати спокійно і розумно, в нормальній дискусії. Краще це для міста чи гірше? Я впевнений, що Калуш від цього лише виграє. — На яких умовах Ви йдете на вибори разом? Чи означає це, що Ви виходите з «Нашої України» і вступаєте в Українську партію та більше не будете керувати виборчим штабом «Нашої України» у Калуші? — Особливих умов Ігор Насалик мені не ставив. Практично, умова була одна – чесно працювати для міста. Щодо іншого, то зрозуміло, що мені доведеться припинити членство в „Нашій Україні”. Про членство в „Українській партії” мова не йшла. Зрозуміло також, що керувати міським штабом „Нашої України” я не буду. Але зараз в міській організації „нашоукраїнців” є достатньо досвідчених керівників і організаторів, які пройшли не одні вибори. Я дякую всім членам міської організації „Нашої України” за розуміння і за спільну працю. Я горджусь тим, що жоден з депутатів-„нашоукраїнців” за час цієї каденції жодного разу не поставив власні інтереси вище інтересів міста. — Чи висували Ви якісь умови Насалику в обмін на співпрацю, зокрема кадрові? — Ні, не висував. Наша розмова не мала елементів торгівлі. Я просив лише прозорості і ясності у відносинах. — Хто ще з Ваших соратників піде у команді Насалика на місцеві вибори? — Це прерогатива самого Ігоря Насалика. Я знаю, що пропозиції ще будуть надходити різним людям, однак не за ознакою „хто чий соратник”, а за іншими критеріями. «ДП» також звернулися за коментарем до міського голови Ігоря Насалика. Однак він поки що утримався від відповіді. До речі, вчора вранці у кабінеті міського голови Ігоря Насалика відбулася його розмова з мером Івано-Франківська Віктором Анушкевичусом. Вона тривала близько години. На запитання кореспондента «ДП» про що йшлося на зустрічі, Ігор Насалик відповів гранично лаконічно: про політику.
Ол. Райт
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #1 : 17 Вересня 2010, 13:54:11 » |
|
І якраз Володимири говорили про вулицю Стуса здається Я мав на увазі вул. Пушкніа, але звичайно, що освітлення потрібне всюди де ходять люди.  А розмови цієї нашої нема, бо вона десь в чаті загубилась. Принагідно відзначу, що попри нормальне освітлення прибудинкової території біля будинку моєї тещі, там ще й дорогу у дворі почали вчора ремонтувати. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #2 : 17 Вересня 2010, 14:42:27 » |
|
Два Ігоря знову разом Ви мене можете забити зараз ногами, але мушу сказати  Ну талановито  Опонента затятого зробити своїм союзником  То треба мати все таки авторитет. Якби не мав, то Ігор би теж не погодився на "Аферу Томаса Крауна"  І молодець Очкур, що попри усі нокаути, забув за свої образи і має теж сильного союзника. Респект обом
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
cgr
|
 |
« Відповідь #3 : 17 Вересня 2010, 14:49:31 » |
|
Опонента затятого зробити своїм союзником тільки от який в цьому сенс не розумію... хто голосував би за насалика і так за нього проголосує. хто голосував би проти - і так проголосує проти.
|
|
|
|
|
Записаний
|
влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #4 : 17 Вересня 2010, 14:57:57 » |
|
Як на мене - це дуже правильно. Приклад для всіх демократичних сил у країні. Але хто зна, як воно буде насправді все... Надіємся на краще. Відповідь від: 17 Вересня 2010, 14:56:13
ЯЯ не вистачає... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #5 : 17 Вересня 2010, 16:40:41 » |
|
хто голосував би за насалика і так за нього проголосує. Та може не варто думати що справа тільки в голосуванні ..Є елементарне честолюбство, Насалик щось вже розпочав робити в місті і потрібна людина яка це все не угробить і з якою можна буде говорити однією мовою. Тобто вона не буде на сессії райради ініціювати наприклад скасування Наказу Президента, причому бувшого, щоб внести туди зміни  і нести ще одну шахту до списку зон що визнанні НЗ  . Очкур знається на справах міста, на Законах, на процедурах добування бюджетних грошей. Крім того, у місті практично усіх або підімнято або більшість просто потухли, бо справа була лише в політиці а не тільки в тому щоб чогось досягнути.. Вони вже обламались насередині шляху. Очкур пройшов перевірку і навіть попри своє відношення до Н. таки здається визнав що щось зроблено  Але як на мене то у цьому є сенс, якщо він піде на мера Франківська  Передбачити чи проаналізувати Насалика, це все рівно що сказати до радуса, яка погода буде через місяць над океанічною частиною і т.п.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #6 : 17 Вересня 2010, 17:31:26 » |
|
Тенді, в нокаутах я ніколи не бував... Ні на рингу, ні в політиці  Зробити цей крок було важко, але я не шкодую, що його зробив. А далі - побачимо.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
romashkin
|
 |
« Відповідь #7 : 17 Вересня 2010, 17:48:12 » |
|
Так, я солдат того війська. Швидше, не солдат, а сержант Мені багато чого в моєму командирі не подобається, а останнім часом все більше. Мені не подобається, що він зрадив своїх давніх бойових друзів, які пройшли і виграли з ним не одну важку битву. Маю на увазі, того ж Порошенка, Червоненка, Рибачука, а зараз Жванію. Так не роблять з вірними соратниками. Ще можна це зрозуміти, якщо це була жертва заради мети. Але усунувши вірних полковників, зробити генералами відвертих "найманців" (Балога)... Так, мене мій командир також часом розчаровує. Але я буду останнім, хто піде від нього з поля бою. а що правда? усі уже пішли?  оце я пропустив момент. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #8 : 17 Вересня 2010, 17:54:14 » |
|
Тенді, в нокаутах я ніколи не бував... Ні на рингу, ні в політиці Підморгую Як скажете... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #9 : 17 Вересня 2010, 17:55:13 » |
|
а що правда? усі уже пішли? оце я пропустив момент. А з чого Ви взяли, що я покинув "свого командира"?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #10 : 17 Вересня 2010, 17:56:01 » |
|
Зробити цей крок було важко, але я не шкодую, що його зробив. Я думаю, що Ви молодець, це справді потрібно бути сильною людиною, щоб закопати сокиру війни і вийти на конструктив.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
romashkin
|
 |
« Відповідь #11 : 17 Вересня 2010, 17:57:34 » |
|
— Особливих умов Ігор Насалик мені не ставив. Практично, умова була одна – чесно працювати для міста. Щодо іншого, то зрозуміло, що мені доведеться припинити членство в „Нашій Україні”. Про членство в „Українській партії” мова не йшла. Зрозуміло також, що керувати міським штабом „Нашої України” я не буду. Але зараз в міській організації „нашоукраїнців” є достатньо досвідчених керівників і організаторів, які пройшли не одні вибори. Я дякую всім членам міської організації „Нашої України” за розуміння і за спільну працю. це Ваші слова? може я щось невірно зрозумів. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #12 : 17 Вересня 2010, 18:01:36 » |
|
Дякую за підтримку! Звісно, багато невияснених і спірних питань ще залишилося. Але ми домовились їх вирішувати розмовою, а не "рубкою". Думаю, так буде краще для всіх.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #13 : 17 Вересня 2010, 18:02:24 » |
|
Дякую за підтримку! Звісно, багато невияснених і спірних питань ще залишилося. Але ми домовились їх вирішувати розмовою, а не "рубкою". Думаю, так буде краще для всіх. Давно пора було 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #14 : 17 Вересня 2010, 18:09:23 » |
|
це Ваші слова? може я щось невірно зрозумів. Мої. І що? Який зв'язок між моїм теперішнім прощанням з "Нашою Україною" (вимушеним, доречі) і підтимкою В.А.Ющенко у липні 2008-го? Я й зараз є його прихильником і соратником. Чи, на Вашу думку, його однодумці носять виключно партійні квитки "НУ"? Тоді нагадаю Вам, що під час виборів 2010-го року штаб В.Ющенко в Калуші очолювала людина, яка не мала до "НУ" жодного відношення. А теперішній очільник "Української Партії" Насалик І.С. відкрито заявив про підтримку діючого тоді Президента... Ви могли б мені закидати втечу з "ющенківських окопів", якби я пішов у БЮТ чи "Фронт Змін"... І кликали, доречі... Але я залишаюся там, де й був.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
romashkin
|
 |
« Відповідь #15 : 17 Вересня 2010, 18:12:02 » |
|
та ні,я нічого не закидаю. просто пригадалось. і хотів щоб і інші пригадали.  а в загальному підтримую Ваше рішення. не просте звичайно. бажаю успіхів. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #16 : 17 Вересня 2010, 18:16:24 » |
|
Дякую, Романе! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Андрій_О
|
 |
« Відповідь #17 : 18 Вересня 2010, 00:54:28 » |
|
Цікаво,чому саме перед виборами пан Н. вирішив піти на мирову?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight