Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 23 Травня 2012, 00:12:30
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Запрошуемо молодих, симпатичних дiвчат для роботы ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
- Продам Москвич 2141 1988р.,бензин 1.5, колір синій, ...
- Продається 2-кімн. приватизована кв-ра 44 м.кв., на ...
Форуму 4 роки 10 місяців 22 дні Новини: У нас Ви можете створити свій власний Фотоальбом

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 13   Вниз
  Друк  
Автор Тема: МІСЦЕВІ ВИБОРИ 31 жовтня 2010року_загальні питання та враження  (Прочитано 8949 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
vover
« Відповідь #20 : 28 Жовтня 2010, 14:00:10 »

В одной из типографий Ивано-Франковска обнаружено 191 тысяча фальшивых избирательных бюллетеней.
http://vsekommentarii.com/news/2010/10/26/2760789.htm
голосуй, не голосуй все одно получиш...  Показує язик
Записаний
Tandylight
« Відповідь #21 : 28 Жовтня 2010, 14:33:41 »

Це саме два дні тому вже було  в іншій темі.
Підморгую
Хоча можна і продублювати  Підморгую
Записаний
vover
« Відповідь #22 : 28 Жовтня 2010, 14:37:17 »

непобачив Стидно
Записаний
ksenya
« Відповідь #23 : 28 Жовтня 2010, 15:51:45 »

В  мене навіть нема бажання іти голосувати.
В мене також. Просто нема за кого. Один другого кращий. Як завжди, нажаль, у нас на виборах....
Записаний

Трудное сделай привычным, привычное-легким, а легкое-красивым
                   (No items to show)              Бурмака - Шоколад
yurko
« Відповідь #24 : 31 Жовтня 2010, 21:17:02 »

Явка виборців на місцевих виборах в Україні значно нижча, ніж на попередніх виборах президента. Про це повідомив голова Центральної виборчої комісії Володимир Шаповал у неділю, 31 жовтня, на прес-конференції за результатами телефонних повідомлень з територіальних виборчих комісій.

«Явка виборців на місцевих виборах в середньому по Україні, за станом на 15 годину, становить 28,8%. У першому турі президентських виборів, навіть за станом на 15 годину, явка становила 49,85%, а в другому турі — 47,6%», — сказав Шаповал.

За його словами, найбільша явка виборців, за станом на 15.00, зафіксована у Черкаській області і найнижча у Чернівецькій — 21,2%.

Голова ЦВК підкреслив, що це неофіційні дані, оскільки інформація отримана в телефонному режимі від територіальних виборчих комісій, які також за телефоном збирали інформацію про явку від дільничних виборчих комісій.

Він також оприлюднив результати явки в 25 областях України та у м. Севастополь: АР Крим — 29,4%, Вінницька обл. — 33,3%, Волинська обл. — 27,2%, Дніпропетровська обл. — 26%, Донецька обл. — 31,2%, Житомирська обл. — 29,7%, Закарпатська обл. — 23,4%, Запорізька обл. — 28,5%, Івано-Франківська обл. — 27,4%, Київська обл. — 29,2%, Кіровоградська обл. — 27,5%, Луганська обл. — 28,7%, Львівська обл. — 30,5%, Миколаївська обл. — 25,1%, Одеська обл. — 27,9%, Полтавська обл. — 26,5%, Рівненська обл. — 33,8%, Сумська обл. — 29,5%, Тернопільська обл. — 29,7%, Харківська обл. — 26,8%, Херсонська обл. — 28,7%, Хмельницька обл. — 28,2%, Черкаська обл. — 35% (найвища явка), Чернівецька обл. — 21,2% (найнижча явка), Чернігівська обл. — 31,3%, м. Севастополь — 27,3%.

За матеріалами УНІАН, РБК-Украина

У Калуші ця тенденція теж спостерігалася. Багато людей прийшовши на дільницю і побачивши великі черги просто розверталися і йшли додому.

З зареєстрованих на початок виборів  53497     виборців
на:
12:00 8090  15,13%
14:00 13431  25,3%
16:00 19335 36,15%
18:00 24156 45%
20:00 26457 49,46%
станом на 22:00 проголосувало  27503 тобто 51,41%
Тобто лише половина.
Не дивно.
Цікаво лише одне. Скільки було таких, що проголосували проти всіх на виборах мера?
« Останнє редагування: 31 Жовтня 2010, 23:32:38 від yurko » Записаний

Гикач
« Відповідь #25 : 31 Жовтня 2010, 21:35:45 »

Підскажіть яким способом краще звалити з України в іншу державу щоб не бачити цього всеохоплюючого маразму і беззаконня
Записаний

Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
yurko
« Відповідь #26 : 31 Жовтня 2010, 21:36:26 »

Ти про вибори, про вибори!
Записаний

Лалія
« Відповідь #27 : 31 Жовтня 2010, 21:41:51 »

Цікаво лише одне. Скільки було таких, що проголосували проти всіх на виборах мера?
Хочеш порівняти з форумськи голосуванням?  Посмішка
Записаний

yurko
« Відповідь #28 : 31 Жовтня 2010, 21:43:15 »

Ні.
Записаний

syddia
« Відповідь #29 : 31 Жовтня 2010, 21:47:59 »

У Калуші ця тенденція теж спостерігалася. Багато людей прийшовши на дільницю і побачивши великі черги просто розверталися і йшли додому.
А черги, на мою думку, були через велику кількість бюлетенів. Члени виборчих комісій тратили багато часу на видачу тих бюлетенів одному виборцю.
Мені видали на руки як і годиться 5 бюлетенів, а коли я зайшов у кабінку, то мене покликали і сказали, що я не взяв одного бюлетеня, але як виявилось, то вони помилились при заповненні відривних корішків. А якщо представити, що такі і подібні ситуації могли бути повсюдно і неодноразово, то стає зрозумілим чому на цих виборах були великі черги. Сумний
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
yurko
« Відповідь #30 : 31 Жовтня 2010, 21:53:26 »

Та ті партійні списки мелків шріфтам навіть мене доводили.
А чого не виділити грубим шрифтом або не підкреслити у описі куди ті партії йдуть???

Я особисто за різні партії збирався голосувати у місто і на область. А поки крутив ті листки і пробував дочитатися який місто а який область - то зайшов у темну кабінку і проголосував у область за партію яка мала йти у місто.  Крейзі  Стидно
В результаті і там і там вийшла одна партія.

А скільки бабців проголосували так само за першу-ліпшу партію, бо не бачили добре що там пише?
А перша-ліпша ВСЮДИ одна!!!
Записаний

cgr
« Відповідь #31 : 31 Жовтня 2010, 21:54:56 »

Підскажіть яким способом краще звалити з України в іншу державу щоб не бачити цього всеохоплюючого маразму і беззаконня

треба створити окрему тему. способів є маса різних, на любий смак) Потрібно тільки захотіти)
хто живе в києві взагаіл безпроблем - здали квартиру там, поїхали в ГОА і на арендні гроші можна жити в ГОА і нічого не робити)
насправді розумні люди вже так роблять  Посмішка
найактивніші і працьовитіші вже залишили, ну і з кожним роком залишають ті хто менш активний з часом залишаться самі нікчемні, ліниві і бездарні - буде країна держслужбовців  
Записаний

влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
vover
« Відповідь #32 : 31 Жовтня 2010, 21:56:03 »

а я побачивши чергу (в нас вона була не до видачі б'юлетенів, а до кабінок))) сів спокійно на стілець, взяв ручку і повідмічав. Пішов і кинув, усе на все 5хв)
Записаний
Medved
« Відповідь #33 : 31 Жовтня 2010, 21:59:58 »

Якщо встигнеш то зареєструєшся в Грін-Кард - http://dvlottery.state.gov/
Записаний

"Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженный!"
yurko
« Відповідь #34 : 31 Жовтня 2010, 22:03:57 »

ів спокійно на стілець, взяв ручку і повідмічав. Пішов і кинув, усе на все 5хв)

Ну і тим самим зробив порушення.

Хоча якщо чесно, то якби я так зробив, то хоча б проголосував за тих шо хотів.

Але і так толком не певен був чи дійсно ті, а не інші  Стидно
Відповідь від: 31 Жовтня 2010, 22:02:32
Якщо встигнеш то зареєструєшся в Грін-Кард

Я би краще на Гоа. Якщо мається на увазі штат у Індії.
Записаний

ulgur
« Відповідь #35 : 31 Жовтня 2010, 22:04:37 »

Участь в розіграші  Грін-карти в США мож взяти до 3 листопада
адреса подачі заявки - https://www.dvlottery.state.gov/application.aspx
Поки набирав текст з"явилось такеж повідомленння.
Записаний
syddia
« Відповідь #36 : 31 Жовтня 2010, 22:34:13 »

А скільки бабців проголосували так само за першу-ліпшу партію, бо не бачили добре що там пише?
Та шо там бабці, он моя сестра, якій 19 років казала, що помилково проголосувала до міської ради не за ту партію, що хотіла. Сумний
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
Мілана
« Відповідь #37 : 01 Листопада 2010, 10:08:34 »

А черги, на мою думку, були через велику кількість бюлетенів.
Через погану організацію. Всі, що стояли у черзі, казали, що такого голосування взагалі не пам"ятають. Найцікавіше, що на нашій дільниці за 4-ма столами черги не було . Взагалі. За одним - то з"являлась, то щезала. А за нашим - постійна черга. Ми з чоловіком, татом і дітьми прийшли о 14. Хотіли дітям голосування показати. Черга величезна. Ми розвернулись і пішли на роботу. Тато залишився. Простояв 2,5 години, прийшов злостенний і сказав, що на вибори більше ніколи не піде. Другий раз ми прийшли о 16.30. Чоловік сказав, що чекати не буде і йде додому. Я, як свідома людина Крейзі, затримала його. Ми прочекали 1,5 години. В шостій вийшли з дільниці. Це при тому, що о 18.00 ми вже мали бути в "Садибі" на Дні народженні.
 На "наш" стіл розподілили 4 будинки, а на інші столи - по 2. (Мала час роздивитись). І за "наш" стіл посадили дідуся років 70 і дівчинку 18-річну. Вже о 18 підійшов до столу голова дільниці і спитався, чи їм не потрібна допомога. Люди його чуть не зжерли. злий
Записаний
vover
« Відповідь #38 : 01 Листопада 2010, 10:11:25 »

Результати екзитполів)
По Ивано-Франковской области большинство поддержало ВО «Свобода» — 24,7%, «Батькивщину» поддержали 15,1%, «Фронт изменений» — 14%, «Нашу Украину» — 8,6%, Партию регионов — 5,9%, УНП — 4%, УДАР — 3,3%, НРУ — 2,9, Украинскую партию — 2,4%, Европейскую партию — 2,3%, не поддержали ни одной партии — 4,3%.
http://vlasti.net/news/108237
Результати мене здивували, регіони виграли в Хмельницькій і Київській, я в шоці Дивно
Записаний
Мілана
« Відповідь #39 : 01 Листопада 2010, 10:22:16 »

Результати мене здивували, регіони виграли в Хмельницькій і Київській
Наскільки я бачила, то регіони вигравали більше у мажоритарників, де голосували за особу. В партійних списках вони дуже здали позиції.
Записаний
Сторінок: 1 [2] 3 4 ... 13   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша