|
Tandylight
|
 |
« : 01 Серпня 2010, 19:16:02 » |
|
ВІітаю Вас з початком нового фотоконкурсу Темою якого абсолютною більшістю голосів форумців обрано: "Такий великий маленький Світ" © miron Результати голосування можна переглянути тут Сама назва передбачає макрозйомки..і як сказав сам автор:) "Маленькі речі в Великому баченні " Прошу ще раз перечитати 1. Правила проведення фотоконкурсу.1.1 З 20-го числа поточного місяця, до його кінця, обираємо назву конкурсу наступного місяця. 1.2 З 1-го по 15 число, всі бажаючі учасники виставляють свої роботи обраної тематики в тему фотоконкурсу. 1.3 З 15-го числа до кінця місяця проходитиме голосування в якому і будуть визначені переможці. 1.4 Фотографія-переможець місяця та її автор будуть відзначені в темі «Фотографія місяця» В кінці кожного року проводитиметься голосування на номінацію «Фотографія року» 1.5 В якості заохочення та подяку за участь у розвитку даного жанру кожен учасник фотоконкурсу отримуватиме по «+5» до карми. Переможець місяця «+15», переможець року - «+30» (деталі в темі Роздача карми за проявлену активність у конкурсах) 2. Правила викладення фотографій:2.1. Авторство викладеної фотографії мусить належати виключно учаснику, що викладає її в тему конкурсу. 2.2 Фотографія повинна мати назву і відповідати тематиці фотоконкурсу. 2.3. У випадку, якщо застосування фотошопу не являється ключовим моментом тематики конкурсу – рівень його використання не більш, як символічний (ретушування, колір, контраст, різкість, розмиття) 2.4 Всього приймається не більше 5 фотографій від одного користувача. 2.5 Фотографії повинні бути викладені у форматі, який на http://www.radikal.ru називається "Превью - увеличение по клику" або "Картинка в тексті, чи аналогічні їм на інших інтернет-ресурсах. 2.6 Розмір фотографіїй повинен бути оптимізований до розміру екранів. (На тому ж, вищезгаданому http://www.radikal.ru залишаємо галочку напроти «Уменьшить до 640 пикселей» *Ті фото, які не відповідають вищезгаданим вимогам до конкурсу не допускатимуться, чи будуть видалені модератором. **За великої кількості робіт, чи суперечливості результатів можуть проводитись другий та третій тури голосування.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 09 Серпня 2010, 12:10:24 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Alexander
|
 |
« Відповідь #1 : 02 Серпня 2010, 10:21:40 » |
|
мурашки з Луцька  
|
|
|
|
|
Записаний
|
поверь малыш, не в пирогах счастье..
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #2 : 02 Серпня 2010, 10:26:34 » |
|
Життя комах цікавенна штука, особливо соціальних.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #3 : 02 Серпня 2010, 11:29:47 » |
|
Життя комах цікавенна штука, особливо соціальних. Обговорюють свіжі плітки, перед робочим днем
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Aika
|
 |
« Відповідь #4 : 02 Серпня 2010, 21:29:06 » |
|
Равлики - павлики 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 09 Серпня 2010, 11:43:19 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
cgr
|
 |
« Відповідь #5 : 03 Серпня 2010, 00:11:42 » |
|
у цього що зліва цікаво піднята підошва зкраю. Ваш знімок наштовхнув на дві ідеї - звичайного равлика посадити на скло і сфотографувати знизу. і акваріумну ампулярію сфоткати через скло коли вона харчується. не впевнений що це буде красиво, але точно цікаво і оригінально)
|
|
|
|
|
Записаний
|
влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #6 : 04 Серпня 2010, 23:06:06 » |
|
мурашки з Луцька Посмішка Alexander, закинь будь-ласка мені в приват, мурашок-розумашок у форматі "прев♥ю", я відредагую  Викладаю витяг з правил  2.5 Фотографії повинні бути викладені у форматі, який на http://www.radikal.ru називається "Превью - увеличение по клику", чи аналогічному йому на інших інтернет-ресурсах.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
cgr
|
 |
« Відповідь #7 : 04 Серпня 2010, 23:35:03 » |
|
Тенді, а наскільки виправдано це правило? невже у більшості тут такий повільний інтернет? я через це правило не тільки викладати, але й переглядати в повному розмірі фотографії не маю бажання (уникаю сайтів перевантажених рекламою)
|
|
|
|
|
Записаний
|
влада проти корупції все одно що бджоли проти меду. (с) Гололобов
|
|
|
|
May
|
 |
« Відповідь #8 : 05 Серпня 2010, 14:03:44 » |
|
cgr cgr у цього що зліва цікаво піднята підошва зкраю. Ваш знімок наштовхнув на дві ідеї - звичайного равлика посадити на скло і сфотографувати знизу. і акваріумну ампулярію сфоткати через скло коли вона харчується. не впевнений що це буде красиво, але точно цікаво і оригінально)  Намагалася знайти посилання - та не змогла. Не запамятала ніяких данних. Просто - самі зображення відклалися в памяті, як щось оригінальне та свіже. Ще навесні натрапила на щось схоже. Картини являли собою зображення тварин знизу - вверх, мов крізь скло. Фон картини був білий, і тому увага концентрувалася саме на тваринці. На те - в якій незвичні формі ії зображено. На одній був зображений слон, а на іншій - жирафа. Чомусь саме остання мені і запамяталася більше. Довгі ноги - ніби присмоктало до прозорої поверхні, вони широко розставлені. Тулуб (живіт) - в центрі. Збоку опущена на довгій шиї голова з здивованим поглядом очей, які дивляться... не памятаю - чи то на вас, чи на свої ноги. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #10 : 06 Серпня 2010, 00:27:05 » |
|
Павук-оса Восьминогий ос. 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Серпня 2010, 14:45:24 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #11 : 06 Серпня 2010, 00:39:56 » |
|
Клас, це Лимонник? Ще будь ласка назви..Дай назву фото..
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Dron
|
 |
« Відповідь #12 : 06 Серпня 2010, 00:46:58 » |
|
Ти про павука? Не знаю як його ще там називають... Но знаю точно, що це Павук-оса (Argiope bruennichi)
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Серпня 2010, 01:10:28 від Dron »
|
Записаний
|
|
|
|
|
miron
|
 |
« Відповідь #13 : 06 Серпня 2010, 01:06:19 » |
|
павучок - білайн  і я такого бачив вид спереду  а це - вид з... з другого боку  (фото поза конкурсом)
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Серпня 2010, 14:44:25 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #14 : 06 Серпня 2010, 01:16:48 » |
|
(фото поза конкурсом) Яке позаконкурсом?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
miron