|
Кітка_Проня
|
 |
« : 11 Січня 2008, 18:30:41 » |
|
Ану кажіт, хто на чому грає?........ (імхо - на нервах вміют грати ВСІ. такшо, пліз, цього не згадуйте)Я граю на альтови, фно кожен день... скрипку закинула, це протипоказання для альтиста) на гітарі по блатних акордах валю :DD колись награвала на флоярі, губній гармонійці, дримбі)))) Мала можливість спробува пограти на флейті, тубі))), саксофоні, трембіті, на віолончелі і контрабасі на слух щось вдається)), на оргАні Отако))) Файно я похвалиласи, тепер Ваша черга 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 06 Лютого 2012, 21:49:47 від Кітка_Проня »
|
Записаний
|
  изюминку можно искать и в навозе, но что с ней потом делать?
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #1 : 11 Січня 2008, 18:41:28 » |
|
мдддддяяяя я дійсно грю тільки на нервах. але дуже хочу навчитись на ударних чи на басу. ти уроки не даєш???? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #2 : 11 Січня 2008, 18:55:27 » |
|
то ніЧо))) иии..... на басу може навчити будь-хто, хто знає чотири верхні струни звичайної шестиструнки))) Знайу одНого хлопчину, який Так же, вмІв гарти тілЬки на нЕрвах.... а грі на басу навчився по тупій книжечці "бас гітара для чайників", вроді))) зараз лабА в двох бандах) Тобо, тре мАти бажАння, здіБності бодай якісь і інСтруменТ)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #3 : 11 Січня 2008, 18:58:34 » |
|
поняв тре купувати інструмент.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #4 : 11 Січня 2008, 19:05:59 » |
|
 та) а от на ударних - трохи важче...... тре мати добре відчуття ритму, шчо найважливіше. слух - не конче, й так в ударних пару нот, висота яких не зАлежитТ від вашоЇ руці))))))  якшчО мати "кухнЮ" дома - то єдиний трабл - сушІди і ті, гто з вами жиЄ))) та й не ДешеВе то задоволеннЄ - мати СВОЮ "кухнЮ"....((
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #5 : 11 Січня 2008, 19:11:40 » |
|
ооооо то я природжений ударнік. щей у мене слух є.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #7 : 11 Січня 2008, 19:18:58 » |
|
та нєєє я для себе. я вже за страий, щоб нарозхват. а ти з ким граєш. ну в якх групах???
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #9 : 11 Січня 2008, 19:54:57 » |
|
На фоно - не академічно, так само на гітарі. На трембіті грав один раз на одній забаві, поки не відібрали Відповідь від: 11 Січня 2008, 19:51:52
Я гра на скрипці і фно - майже академІЧЕСКІ... Тоді нічого дивного, що ти вмієш грати також на оргАні, альті, віолончелі і контрабасі
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #10 : 11 Січня 2008, 19:58:42 » |
|
Цитата: FESS від Сьогодні в 19:30:41 Я гра на скрипці і фно - майже академІЧЕСКІ... Тоді нічого дивного, що ти вмієш грати також на оргАні, альті, віолончелі і контрабасі ну я вчусЬ в муз акаДемічної Гри на скри. і фно))) а моЮ "грУ" на оргАні, альті, віолончелі і контрабасі "грою" називаТи трохА смішнО) 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #11 : 11 Січня 2008, 20:06:39 » |
|
ну я вчусЬ в муз акаДемічної Гри на скри. і фно))) училище ім. Січинського? Відповідь від: 11 Січня 2008, 20:05:23
грала з двома бандами вІ франиківсьКу))) З якими саме, якщо не секрет?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #12 : 11 Січня 2008, 20:09:28 » |
|
училище ім. Січинського? йо=) З якими саме, якщо не секрет? секРет)) когдись скАжу
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #13 : 11 Січня 2008, 20:12:52 » |
|
Тоді й не буду питати, чому пішла...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #14 : 11 Січня 2008, 20:21:44 » |
|
та я самА скажУ))) в першій задумом було грати якиЙсь тупорилий мітол, коРоче, ШЧО небудЬ, тільки, шчоб грати. драмер ОПШЕ(  ) не грав....... в другій бандІ - майже те саме, тільки музиканти були більш кВАЛІФІКОВАНИМИ  Правда, окрім басиста. Шчось та й виходило, але не ТЕ, шчо я хотІла Б Чути. це раз. два - те, шчо часу в мене БавитиСь з ними не було... ОТ.....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #15 : 11 Січня 2008, 20:40:52 » |
|
Колись ходив на барабани!!!Але чомусь швидко набридло і кинув,тепер жалію А ще,трохи граю на гітарі,можу зіграти Metallica-The Unforgiven  але дуже хочу навчитись на ударних чи на басу Сам трохи вчуся грати на бас-гітарі.Скоро буду купувати,залишилось ще трошки 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #16 : 11 Січня 2008, 20:58:34 » |
|
можу зіграти Metallica-The Unforgiven а я "nothing else matters" троха) 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Taoch
|
 |
« Відповідь #17 : 12 Січня 2008, 09:36:48 » |
|
А я граю на фно і саксофоні.Зараз вчусь грати на гітарі.Вже вивчив три блатних акорда. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #18 : 12 Січня 2008, 11:52:53 » |
|
А я граю на фно і саксофоні.Зараз вчусь грати на гітарі.Вже вивчив три блатних акорда.  кльово))) на фно і сакСІ в муз. шкОлі грав? чи як?  ми написали пісеньКу, мелодичесКАЯ лінія якої базуєтьСи на трЬох блАтнЫх акордах  при нагоді кину, може 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
npopok
|
 |
« Відповідь #19 : 12 Січня 2008, 11:56:11 » |
|
О, нарешті, Теоч з'явився  А я на ф-но закінчив музичну школу, на гітарі, знаю пісень з 10 мабуть. Трішки граю на басу сам вчився. Трішки грошенят назбираю, ше батьки докинуть і буду електрогітару купуватиму. Поїду вчитись створю групу і будем лабати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
"...it's better to burn out than to fade away"  
|
|
|
|