Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 22 Травня 2012, 23:45:41
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Викладач (перекладач) англ.,викладач німец. мови, в/о педагогічна ...
- Запрошуемо молодих, симпатичних дiвчат для роботы ...
- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
- Продам Москвич 2141 1988р.,бензин 1.5, колір синій, ...
- Продається 2-кімн. приватизована кв-ра 44 м.кв., на ...
Форуму 4 роки 10 місяців 21 день Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: [1] 2   Вниз
  Друк  
Автор Тема: "Ін-Тайм" вантажні перевезення по Україні  (Прочитано 2694 раз)
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
andreyko
« : 19 Травня 2010, 17:41:55 »

19.05.2010р. у м. Калуш відкрився департамент ТзОВ "Ін-Тайм" Здійснюємо вантажні перевезення по Україні. Детальну інформацію ви можете дізнатись за тел. 067-617-10-50, 03472-626-40
Адреса: м. Калуш, вул. Долинська 52
Записаний

Забий на все, живи як жив!!!
yurko
« Відповідь #1 : 09 Червня 2010, 16:30:32 »

Вже одного разу користувався їхніми послугами. Кльово, що є вже у місті курєрська служба.
Записаний

genya
« Відповідь #2 : 18 Жовтня 2010, 11:18:17 »

Кльово, що є вже у місті курєрська служба.
Ню...,не зовсім та служба - кур"єрська.Нічого кльового вних крім їх існування в принципі не побачила.Вони там якісь "розтелепані" чи краще сказати незібрані.
Записаний
yurko
« Відповідь #3 : 18 Жовтня 2010, 11:22:01 »

Ну але кльово що є. Бо моя фірма вже тричі через них отримувала вантажі. Зараз той хлопчина шо там робив (Андірій, наш форумець) поїхав до Польщі на навчання, то мабуть хтось його невдало заміняє і тому розтелепано виглядають Підморгую
Записаний

bornslippy
« Відповідь #4 : 18 Жовтня 2010, 19:50:13 »

хммм там ще десь є ЄвроЕкспрес. Теж на долинсьткій тільки вроді трохи далі.
Записаний

Хто народився, той помре.
А після смерти – знову народиться!
Не піддавайтеся смутку,
Виконуючи обов’язок.
А щодо обов’язку – знайте,
Немає кращого, як битися
В ім’я релігійних принципів,
Свою землю боронити від ворога,
Віддати життя в бою
І здобути славу героя!
A.L.V
« Відповідь #5 : 18 Жовтня 2010, 20:10:21 »

У "Ін-Тайм" нова адреса вже, Січових Стрільців 36,то біля "Будівельника".
Записаний

Мілана
« Відповідь #6 : 18 Жовтня 2010, 23:00:56 »

Вони там якісь "розтелепані" чи краще сказати незібрані.
Я часто отримую у них товар. Іноді, коли товару багато, вони привозять його самі за додаткову плату. Казуси бувають частенько. Останній - коли мені привезли товар, який мали доставити конкурентам. Водій навіть не заглянув у документи. Подивився на знайомі коробочки - і мені під магазин. Я подумала, що товар замовив мій чоловік, а я, напевне, про це забула. Почали розвантажувати. Потім прикинула, що мій чоловік такого замовити не міг. І почала цікавитись документами. Тоді і з"ясували помилку. Добре, що встигли розвантажити тільки 2 упаковки.
  Але плюс "Ін-Тайма" - відносно дешево. А "Євроекспрес" значно гірший в обслуговуванні.
Записаний
syddia
« Відповідь #7 : 09 Грудня 2010, 15:26:24 »

А в мене таке наївне питання. Хто може поділитись досвідом покупки речей через нет, але не з інетмагазину, а як то кажуть з "рук в руки", тобто коли є оголошення на якомусь форумі про товар, який тобі потрібно, але він в іншому місті.
Ну от, наприклад, хочу щось купити у мужика, який живе у Львові, а він пропонує передоплату, а потім обіцяє вислати необхіний мені товар якимось перевізником. То як мені виріти тому мужику, що він так дійсно зробить? Чи є у фірм, які займаються вантажними перевезеннями, така послуга, щоб я дав їм гроші у необхідній кількості, а вони видали ті гроші продавцю в момент отримання від нього відповідного товару для відправки мені?
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
Richi
« Відповідь #8 : 09 Грудня 2010, 15:50:44 »

syddia Є послуги з після оплатою, тобто продавець відправив тобі товар і ти оплачуєш його при отриманні. Цим точно займається Нова Пошта але представництво тільки у Франківську
Записаний

swer
« Відповідь #9 : 09 Грудня 2010, 18:58:53 »

Замовляв ІН-Таймом, Євроекспресом, Укрпочтою - все супер, з наложеним платежом в Калуші можна тільки Укрпоштою - але відкрити неполучиться, а от якби в Калуші була Нова Пошта - то можна було б - Як для мене було зручніше - то Укрпоштою. Вона повідомлення дає коли прийшло - а решта самому взнавати!!!
Записаний
Garrett
« Відповідь #10 : 09 Грудня 2010, 22:08:24 »

syddia
А в мене таке наївне питання. Хто може поділитись досвідом покупки речей через нет, але не з інетмагазину, а як то кажуть з "рук в руки", тобто коли є оголошення на якомусь форумі про товар, який тобі потрібно, але він в іншому місті.
Ну от, наприклад, хочу щось купити у мужика, який живе у Львові, а він пропонує передоплату, а потім обіцяє вислати необхіний мені товар якимось перевізником. То як мені виріти тому мужику, що він так дійсно зробить? Чи є у фірм, які займаються вантажними перевезеннями, така послуга, щоб я дав їм гроші у необхідній кількості, а вони видали ті гроші продавцю в момент отримання від нього відповідного товару для відправки мені?

Ця послуга називається ''Пост сервіс'' і вона є у Ін-Таймі! Сьогодні таким чином, мені з Харькова відправили:

Записаний

КУПЛЮ МАШИНУ ВРЕМЕНИ. Можно Б/У...
syddia
« Відповідь #11 : 09 Грудня 2010, 22:19:04 »

Наразі дякую за поради, буду обмізговувати всі варіанти. Підморгую
Записаний

Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... Посмішка
syddia
« Відповідь #12 : 13 Лютого 2011, 16:25:49 »

Хто знає скільки коштує ота послуга ''Пост сервіс''? не знаю
Записаний

holik
« Відповідь #13 : 13 Квітня 2011, 20:02:21 »

користуюсь цією службою поки задоволенний, переважно відправляю.  великий + що представницьтва є в малих містах
Записаний
сонечко я
« Відповідь #14 : 14 Квітня 2011, 19:47:21 »

Ну от, наприклад, хочу щось купити у мужика, який живе у Львові, а він пропонує передоплату, а потім обіцяє вислати необхіний мені товар якимось перевізником.
Я недавно купила б/в меблі у Львові по передоплаті (не з інтернет-магазину, звісно) і довго обирала як і ким дешевше і надійніше перевезти. В процесі вибору познайомилась з водієм, який часто курсує між Львовом і Франківськом. Тож тепер у мене є уже знайомий водій, який досить дешево мені перевіз шафу з вбудованим ліжком і 2 столами всього за 100грн - сюди ж увійшла сума за витягування шафи на 2ий поверх і допомога у збиранні. Може то мені так дешево як жінці обійшлось, але майте на увазі - як треба перевезти товар зі Львова на Калуш чи Івано-Франківськ, то можете питатись у мене. А я уже з ним переговорю - коли і за скільки він зможе.
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
yurko
« Відповідь #15 : 12 Травня 2011, 11:05:24 »

Чесно кажучи обслуговування не ахті.
Відчувається відсутність у місті інших великих служб, які могли б створювати конкуренцію.
Поки Автолюкс думає - ІнТайм заробляє непогано у Калуші  ти що?
Записаний

hacjka
« Відповідь #16 : 12 Травня 2011, 11:17:49 »

часто получаю і відправляю Інтаймом,в принципі сурьозних проблем не було....але ставлення там не ахті до кліента(я про Калуський філіал)..одного разу взагалі набір викруток прийшов поламаним...корпус був тріснутий.упаковка була грязна,таке враження що посилкою грали у футбол.Автолюкс у Франіку це вообще наглюкі,не встиг був забрати того самого дня як поступило на склад..забрав на слідуючий...так пінились шо писец...два раза був на автолюксі один негатив!!!
евроекспресс---більш менш нормальна контора,правда частенько затримкі з доставкою....правда я іх не звинувачую,получав нагрівачи інфрачервоні з Харькова,якраз попало на суботу перед святами ...робочий день в суботу до 13-00..потом цілий тиждень у них мали бути вихідні.(9 травня і інші свята),так дівчина яка там працюе чекала разом з усіма кліентами до самого кінця..аж до 17.00. впринципі рідко користуюсь іхніми (евроексперсс)послугами так як з посьолку далекувато аж на бази валити.Тому покішо Інтаймом переважно.
Записаний

Куплю неробочи РК(LCD) телевізори,в любому стані на запчастини
ціна обговорюеться.
romashkin
« Відповідь #17 : 12 Травня 2011, 11:38:40 »

так дівчина яка там працюе чекала разом з усіма кліентами до самого кінця..аж до 17.0
ага, я теж в той день чекав. Посмішка в принципі Євроекспресом задоволений.

Треба ще якось Ін-Тайм спробувати, для порівняння.
Записаний
yuraslim
« Відповідь #18 : 12 Травня 2011, 16:32:17 »

втолюкс у Франіку це вообще наглюкі,не встиг був забрати того самого дня як поступило на склад..забрав на слідуючий...так пінились шо писец...два раза був на автолюксі один негатив!!!
Шокований хз, раз в тиждень або в два передаю ним різні документи. Задоволений. Ніяких претензій нема. Одного разу получав посилку великогабаритну з Києва Автолюксом - всьо супер! Ніяких пошкоджень не було. І ставлення в них хороше. Навіть коли великі очереді, то не йдуть на перекур, а чекають коли всі люди декларації поздають.
Записаний

Будьте добрішими :-)
Salam
« Відповідь #19 : 12 Травня 2011, 17:10:14 »

Присылали посылку из Киева Ін-Тайм, мне понравилось. И недорого и оплату передала с ними же. Все классно. Кстати, они сейчас находятся позаду "Будивельника". офис в том здании, что рядом.
Відповідь від: 12 Травня 2011, 17:08:20
До речі, в Калуші запропонували спочатку оглянути посилку.
Записаний
Сторінок: [1] 2   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша