Захищаю, бо прикольний дядько...

Скандаліст

Зробив політичне житя Калуша центром

Деколи це саме життя у Вас було насиченіше ніж в столиці..
Видно, що робить багато речей які політики не роблять...Тобто їх цікавлять справді лише їх справи, а він часто робить щось для людей...Ну наприклад мені імпонує оті його подарунки дітям( я маю на увазі КВН проекти щороку) Адже не думаю що він крім балів для репутації щось на тому заробляє...Він відправляє крім команди дітей одного з батьків у подорожі які певне ніколи їм в житті не світили - наприклад Париж, а цього року Нью Йорк

До речі металопластикові вікна для мене жителя столиці у під♥їзді якого шибки закриті брендовими картонними пакетами, щоб не дуло не такий вже мінус вашому меру

людина постійно розширює свої горизлонти

Захотів собі зайнятися пауерліфтиногом зайнявся

Влаштував турнір, зробив гарні медальки учасникам і здається навіть сам на ньому виграв серед ветеранів

Чим не цікава людина
Звісно, що не проста і не однозначна ...
Чого лише варта війна з місцевим ТБ, чи ті самі три мільйони, що він хотів певне віддати ФК "Карпати". Чи оголошення свого часу губернатора області персоною нон грата ( Ткача

) бо той не перерахував кошти що були виділені на ремонт доріг в Калушу.
З Карпатами, то певне зіграло честолюбство бо ФК "Карпати" він хотів зробити своєю командою і здається пропонував їм змінити прописку з Львівської на Калуську, щоб вже в повінй мірі відчути себе олігархом

.
Льодовий стадіон теж не можу назвати мінусом, хоч навколо цього було дуже багато дебатів...Видно що багато речей він робить через суперництво з кимісь чи через честолюбство..але не бачу для Калуша в цьому мінус

Зараз б'ється над проектом, який захистив на рівні України тільки він один, хоча таких міст в Україні лише на Донбассі сила силенна. І хоча поки йому не все вдалося, мені імпонує ця людина

Хоч зрозуміло що і на це є пояснення

( "Голос нації "

- його популяризація і набирання балів)
А ще, захищаю,бо не люблю коли ціленаправлено, просто так, паплюжать людину бо прийнято вважати що уу будь якого політика рильце в пушку

Якась трохи неправильна позиція

Бо ж потрібно бачити й іншу сторону медалі

і не бачити впритул, що купа міжнародних грандів була пущена на місто, причому грандів які не отримують часто обласні центри

Я ненароком надовго затрималась на формумі то часто читаю ваші газети

відповідно уся інформація, що тут Вам перерахувала - з них
Раджу й Вам

Походіть тут трішки, ми просто ці теми вже усі обговорили з різних боків тому ще раз про те саме якось трохи...не цікаво

Без образ
Відповідь від: 22 Квітня 2010, 18:22:34
а як там в Києві - в будинках у підїздах теж металопластикові вікна поставили? мабуть що так, не може ж Київ бути біднішим за Калуш
У мене в Києві ми з сусідами збираємо гроші спочатку на шибки а потім гроші, для того щоб заплатити столяру, щоб він їх поставив...І це хоча б для того щоб закрити побиті вікна, щоб ті вікна відкривались - мова не йде
Відповідь від: 22 Квітня 2010, 18:38:18
пропоную перейти на ти давай?
нек проти