Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 22 Травня 2012, 22:26:56
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Новини на Інформаційному порталі Калуша

- ПРОГРАМА СВЯТКУВАННЯ ДНЯ МІСТА КАЛУША (2 коментарі)
- На вул. Винниченка у Калуші горіла квартира. 76-річний власник — загинув
- Насалик: Льодова арена у Калуші вже не носить ім’я Бандери. Вплинути може тільки обласна рада
- У Калуші на День міста запрацює один фонтан — панна з голубами на пл. Героїв
- “Брати блюзу” двічі відзначать: 20-річний ювілей: в Івано-Франківську та Києві (1 коментар)
Форуму 4 роки 10 місяців 21 день Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Сторінок: 1 ... 6 7 [8]   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Сміття у нашому місті  (Прочитано 5114 раз)
0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.
yurko
« Відповідь #140 : 23 Квітня 2010, 23:32:37 »

от організувати так що б по менше смітили і закріпити ці навики у головах наших громадян це ціла наука і певно не одного дня справа.

Золоті слова!!!
Звісно легше зробити суботник аніж мордуватися з наведенням порядку у головах.
Записаний

doktor-maks
« Відповідь #141 : 23 Квітня 2010, 23:44:28 »

от організувати так що б по менше смітили і закріпити ці навики у головах наших громадян це ціла наука і певно не одного дня справа.

Золоті слова!!!
Звісно легше зробити суботник аніж мордуватися з наведенням порядку у головах.

Тричі зробити суботник
Завтра на громадських засадах іду чистити річку
Пляшки мені
Записаний

Єдіноначаліє є символ благоустрою
Halina
« Відповідь #142 : 12 Травня 2010, 21:15:01 »

Вітаю всіх кому не байдуже наше місто. Можу сказати тілки одне що стан нашого міста залежить тілки від нас. На даний час я не живу в Калуші але в минулому році відвідала рідне місто і те що побачила було дла мене шоком. смітники біля домів переповнені і все висипається, в сквериках у вечері як на смітнику( а все тому що тама не має жодного смітника)... Була 2 місяці і  вирішила зробити щось для свого міста  і вдалося мені випросити щоб поставили смітник в скверику біля мого дому( де повинно бути принаймні 3 шт.). Як поставили смітник то я була задоволена собою бо вдалося мені зробити щось дла свого міста хотяж це майже нічого але завжди то крок наперед. наші люди дбають тілки про своє якби кожен зробив щось навіть так не велике, як попросити про смітник десь де він потрібний наше місто виглядало б краще. Також, на мою думку, потрібний нам все таки батіг бо без нього ані руш. Приклад, недалекий комунізм вулиці чисті, смітники вивезені і все як треба. Я знаю, що приклад трохи поганий але правдивий. Як ми самі не подбаємо про своє місто то воно перетвориться  на один великий смітник в якому будуть жити наші діти якщо всі не повимираємо від різних захворювань через те сміття. Вибачте за помилки бо живу за границею і трохи вийшла з вправи писання. І закликаю всіх дбаймо про своє місто щоб дійсно було європейскім бо поки що то тілки європейскій смітник.javascript:void(0);
Записаний
ABCDEF
« Відповідь #143 : 02 Серпня 2010, 22:36:10 »

простіше не гадити, погоджуюсь. але, як бачимо, простий шлях не для нас.
 тому, які пропозиції? припрошувати щоб не гадили, чи займатись рукоприкладством? чи ще краще плакатись, "ой, які ми погані..."

Німця ам треба з автоматом який би наводив порядок так як це робили в довоєнні часи. Тоді дивлячись на інших може був би страх тільки так можна наш народ перевиховувати.!!!
Записаний

Чесному народу -вільне життя !!!!   ХАБАРНИКАМ ТА ЇМ ПОДІБНИХ - ТЮРМИ !!!!
Alexander
« Відповідь #144 : 03 Серпня 2010, 07:19:53 »

Німця ам треба з автоматом який би наводив порядок так як це робили в довоєнні часи. Тоді дивлячись на інших може був би страх тільки так можна наш народ перевиховувати.!!!
рабська психологія.
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
yurko
« Відповідь #145 : 03 Серпня 2010, 07:31:44 »

рабська психологія.
А що з того, як нормальна не допомагає  Сумний
Записаний

Alexander
« Відповідь #146 : 03 Серпня 2010, 09:27:47 »

А що з того, як нормальна не допомагає
навідь уявляю ту людину яка пхає сміття десь в кущі і озирається чи нема десь рядом німця з автоматом Посмішка
Записаний

поверь малыш, не в пирогах счастье..
yurko
« Відповідь #147 : 03 Серпня 2010, 10:02:17 »

Та звісно і такі були б. Німец0 би мусів роботу мати  Крейзі
Просто старі люди згадують, як у поїздах під час війни не було "зайців".
Записаний

сонечко я
« Відповідь #148 : 03 Серпня 2010, 14:18:20 »

рабська психологія.
Так це ж правда - в українців і справді рабський менталітет складений століттями, ми завжди були під кимось насильно чи хотіли до когось приєднатись самі. Звідси і поведінка - без страху чи жалості нічого не робиться. Жаліти своє місто ділами мало хто хоче. А от страх, на жаль, єдине, що могло б зараз швидко допомогти. Згідна з Юрком. Бо, скільки ти сам не прибирай за собою, а деколи і за іншими. Ті інші, або "не помічають", або думають, що так і має бути, щоб дбали не вони.
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
derevynka
« Відповідь #149 : 12 Листопада 2010, 03:44:05 »

дане моє повідомлення деякі напевне сприймуть як " наїзд " на росію чи просто з'їзд з теми але ось тільки що побачив назвичайні фото міста саратова ( росія ) і думаю що все таки ситуація у калуші все таки не дуже погана .
http://www.ldpr-saratov.ru/press/photo/index.php?ELEMENT_ID=271
Записаний

Людина взагалі не може нічого зрозуміти , доки не випробує це на власній шкірі .  http://vimeo.com/12698818  -- Радянська історія
chuck
« Відповідь #150 : 12 Листопада 2010, 04:22:18 »

Неправда. Є ще й зараз немало людей, які дотримуються елементарних норм поведінки в суспільстві, і що буде дивно декому, до їхнього виховання не були залучнеі ні німці з автоматами, ні москалі з кулеметами.
Звичайні до певної міри порядні батьки, яким ПРОСТО СТАЛО РОЗУМУ навчити своїх дітей поважати себе і не жити в бруді та смітті.
Єдине, чого я ніяк не можу зрозуміти, це питання: хіба так важко звикнути прибирати за собою? Або просто дотримуватись певних правил?

Вийшли якось з друзями на пікнік.
Чоловік з 10-ть.
Всіх давно знаю, всі НОРМАЛЬНІ.
...
Після того, як все закінчилося, речі упаковані, капці взуті... НІХТО не кинувся прибрати за собою місце.
У мене шось в середині перевернулося: ЦИМ НОРМАЛЬНИМ ЛЮДЯМ ВСЕ ПОФІГ!
Почав збирати сам.
Питають: і куди то все дінеш? Вогонь вже загасили.
Я зібрав це все в пластіковий мішок і так ніс цілу годину, поки в місті не попався смітник.
Всі сміялися.
Не знаю, чого сміялися вони, я - щоб не заплакти  не знаю Посміхаюся

До речі, ще про пофігізм та байдужість.
Я думав, що молодь вже повністю в неадекваті з цього питання.
Я помилявся. Виявилося, якщо бачиш, як малятко (років до 14-ти) кинуло папірчик попри смітник, і ПОПРОСИТИ його зробити це нормально (зараз тримайтеся) половину (це десь 50%) спокійно виправлять ситуацію. Деколи, навіть без зайвих слів.
Решту, тупо "вмикають дебіла" і роблять вигляд, що тебе не існує. Для таких суб'єктів у мене не має часу. Доля приготує їм "сюльприз" і без мене.
Але саме наша байдужість та страх (можуть же і "наваляти" теперішні дітки) роблять з нас і з наших дітей уродів.
Відповідь від: 12 Листопада 2010, 04:13:24
дане моє повідомлення деякі напевне сприймуть як " наїзд " на росію чи просто з'їзд з теми але ось тільки що побачив назвичайні фото міста саратова ( росія ) і думаю що все таки ситуація у калуші все таки не дуже погана .
Як би в нас падало стільки снігу, я думаю ми б нічим не відрізнялися.
Не знаю, як у Калуші, а в нашому місті, коли починає танути сніг, я вже не раз думав над такою ідеєю:

Носили ж колись люди галоші. І нормально було.

Тут більше фоток.
Записаний

Живя, будь жив, будь совершенно жив. И делай все, что хочешь. Всё будет хорошо. Учитель
Не спрашивай, по ком звонит колокол: он звонит по Тебе. Эрнест Хемингуэй
Есть только миг, между прошлым и будущим — именно он — называется «жизнь»! © Леонид Дербенёв
DVania
« Відповідь #151 : 23 Лютого 2012, 15:23:18 »

Записаний

СЛУХАЙ ТУТ radio Vanya
TRITONOS
« Відповідь #152 : 17 Травня 2012, 16:43:18 »

Крик душі, правда російською написаний
Записаний

yurko
« Відповідь #153 : 17 Травня 2012, 17:05:16 »

ЧИСТА ПРАВДА! Сумний
Записаний

sala-svetlana
« Відповідь #154 : 17 Травня 2012, 20:21:01 »

Як не прикро,але це такі  реалії нашого часу((((((((((((((((
Чому так????Виховання,чи то наслідки суцільного бардаку в нашій країні,повний пофігізм в переважної частини населення...????????
Записаний
romashkin
« Відповідь #155 : 17 Травня 2012, 22:24:24 »

не люблю таких писак. якщо  хочеш викинути сміття, то проконтролюй, щоб викинули або сам викинь. а тут приказала... хотіла.... здогадалась... а пакета нема... маячня або вигадка. 
авторка не далеко втекла від тих, кого критикує.
нагадує тих селюків(в поганому розумінні), що до міста втекли.  Крейзі
Записаний
Сторінок: 1 ... 6 7 [8]   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша