Німця ам треба з автоматом який би наводив порядок так як це робили в довоєнні часи. Тоді дивлячись на інших може був би страх тільки так можна наш народ перевиховувати.!!!
Неправда. Є ще й зараз немало людей, які дотримуються елементарних норм поведінки в суспільстві, і що буде дивно декому, до їхнього виховання не були залучнеі ні німці з автоматами, ні москалі з кулеметами.
Звичайні до певної міри порядні батьки, яким ПРОСТО СТАЛО РОЗУМУ навчити своїх дітей поважати себе і не жити в бруді та смітті.
Єдине, чого я ніяк не можу зрозуміти, це питання: хіба так важко звикнути прибирати за собою? Або просто дотримуватись певних правил?
Вийшли якось з друзями на пікнік.
Чоловік з 10-ть.
Всіх давно знаю, всі НОРМАЛЬНІ.
...
Після того, як все закінчилося, речі упаковані, капці взуті... НІХТО не кинувся прибрати за собою місце.
У мене шось в середині перевернулося: ЦИМ НОРМАЛЬНИМ ЛЮДЯМ ВСЕ ПОФІГ!
Почав збирати сам.
Питають: і куди то все дінеш? Вогонь вже загасили.
Я зібрав це все в пластіковий мішок і так ніс цілу годину, поки в місті не попався смітник.
Всі сміялися.
Не знаю, чого сміялися вони, я - щоб не заплакти

До речі, ще про пофігізм та байдужість.
Я думав, що молодь вже повністю в неадекваті з цього питання.
Я помилявся. Виявилося, якщо бачиш, як малятко (років до 14-ти) кинуло папірчик попри смітник, і ПОПРОСИТИ його зробити це нормально (зараз тримайтеся) половину (це десь 50%) спокійно виправлять ситуацію. Деколи, навіть без зайвих слів.
Решту, тупо "вмикають дебіла" і роблять вигляд, що тебе не існує. Для таких суб'єктів у мене не має часу. Доля приготує їм "сюльприз" і без мене.
Але саме наша байдужість та страх (можуть же і "наваляти" теперішні дітки) роблять з нас і з наших дітей уродів.
Відповідь від: 12 Листопада 2010, 04:13:24
дане моє повідомлення деякі напевне сприймуть як " наїзд " на росію чи просто з'їзд з теми але ось тільки що побачив назвичайні фото міста саратова ( росія ) і думаю що все таки ситуація у калуші все таки не дуже погана .
Як би в нас падало стільки снігу, я думаю ми б нічим не відрізнялися.
Не знаю, як у Калуші, а в нашому місті, коли починає танути сніг, я вже не раз думав над такою ідеєю:

Носили ж колись люди галоші. І нормально було.
Тут більше фоток.