|
smm
|
 |
« : 23 Листопада 2009, 22:00:33 » |
|
Зимою дуже важко бігати по стадіону Хімік, я кілька раз мало зуби собі не повибивала....Хто знає в Калуші самі дешеві тренажерні зали або якісь закриті зали, де можна інколи позайматися чи на тренажерах, чи тупо пробігти кілометрів так 3-4?Бо пропаде жінка за зиму...на новий гардероб грошей нема і не скоро будуть. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #1 : 23 Листопада 2009, 22:05:02 » |
|
біг можна замінити лижами біговими. Шукайте в кладовці дитячі лижі і вперед. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
smm
|
 |
« Відповідь #2 : 23 Листопада 2009, 22:13:04 » |
|
та так то воно так....на лижах кататися я їду в гори, бо Височанка мені не дуже...  а по Калуші на лижах???якщо ви мені здасте маршрут траси, по якій ви катаєтеся  , то я ще може подумаю....справа в тому, що я займаюся кожен день годину,так що варіант ваш прикольний, але нереальний. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #3 : 23 Листопада 2009, 23:24:33 » |
|
я про бігові лижі а не гірські. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
smm
|
 |
« Відповідь #4 : 23 Листопада 2009, 23:43:23 » |
|
так я зрозуміла....а де бігати на лижах по Калуші після 18.00....годину?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #5 : 24 Листопада 2009, 00:24:31 » |
|
парк Франка наприклад. О! Ще ідея.! Ковзани! І бігати є де. І не дорого!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
РЕАЛ
|
 |
« Відповідь #6 : 30 Грудня 2009, 19:19:34 » |
|
|
|
|
|
« Останнє редагування: 31 Грудня 2009, 09:39:22 від yurko »
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #7 : 11 Січня 2010, 21:55:57 » |
|
Ще один вид зимового спорту - прокидання снігу.  сьогодні було посилене тренування! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
сонечко я
|
 |
« Відповідь #8 : 05 Лютого 2010, 14:36:01 » |
|
А хтось уже ходив кататись на ковзанах в наш льодовий палац? Дуже хочу якось повести туди свою доцю. Але проблема у тому, що я не вмію кататись на ковзанах  .  і подумла, якби хтось туди зібрався (чи може у нас десь є бесплатні заливні катки?), то взяв би мене із собою. Щоб хоч руку подати :-). Була у Києві в магазині "Караван" кілька років назад на катку. Думала - без проблем, у школі ж каталась. А тут весь відведений час проповзала біля бортика  . І ще з якого віку дітей допускають на ту ковзанку?
|
|
|
|
|
Записаний
|
 | - мамо, візьми мене з собою - Дашенька, а що ти там будеш робити? - Як що? Романтикувати |
|
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #10 : 06 Лютого 2010, 11:28:15 » |
|
ніколи не займалася вільною боротьбою; і взагалі, мені вже (на кладовищі ставлять прогули) 37 років, йопт!...." Тетяна Монтян не тільки юрист. Посміхаюся Крейзі Я якось бачила її в суді..не в процессі, а просто в холлі - справила чомусь негативне враження, хоча в мене зазвичай люди які справляють негативне враження потім подобаються  Вона видно, що справді з таким характером, любить увагу і так само позиціонує себе, як "обезбашену", для цього певне і вживає купу брудний крепких слівечок і все це досить показово, щоб помітили...Просто коли то відбувається у приміщенні суду, де перед засіданням спокійно чекає багато людей...більшість її колеги....то виглядає дуже неприємно і дешево... Але то перше враження, щодо її коментарів то складається враження непоганого професіонала своєї справи, але справді грубовата 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #12 : 09 Січня 2011, 09:15:03 » |
|
є бордери  котаюсь на биковелі і драгобраті. найкраще на драгобраті але туди тре їхати на кілька днів. ще хочу з'їздити в славськ. недавно бачив кількох бордерів в калуші. але де вони кот ають в калуші не уявляю може з трампліна скакають.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ассоль
|
 |
« Відповідь #13 : 09 Січня 2011, 23:19:16 » |
|
У Славську класно. Я так і не наважилась сама спуститись із гори Тростян.А на днях там один із бордерів розбився.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #14 : 10 Січня 2011, 06:27:23 » |
|
А на днях там один із бордерів розбився. шкода. зазвичай лижники потрапляють в неприємність.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|