|
Лалія
|
 |
« Відповідь #80 : 03 Листопада 2009, 20:39:04 » |
|
А як Ви вважаєте чи буде хтось з "молодих" новий? Може Ви бажаєте? Тому дана тема так цікавить? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ага, вже!
|
 |
« Відповідь #81 : 03 Листопада 2009, 20:45:08 » |
|
Та ні я вже трішки застарий! А тема цікавить тому що все ж таки дуже сильно хочеться вже хорошого голову!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #82 : 03 Листопада 2009, 20:46:12 » |
|
А як Ви вважаєте чи буде хтось з "молодих" новий? Таке цілком припустимо. Он на президента України пруться всякі маловідомі і взагалі невідомі самовисуванці, то чому на мера Калуша не може претендувати, якийсь молодик зі звичайних роботяг.  -------------------------------- Хто більше? А Кузик в такі ігри не бавиться? 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
ага, вже!
|
 |
« Відповідь #83 : 03 Листопада 2009, 20:49:23 » |
|
Реально кажучи зі всіх названих п.WestUA, тяжко навіть сказати.....Ну, за одного промовчу! Відповідь від: 03 Листопада 2009, 20:47:10 Кузик? та я Вас прошу... Можливо яклюдина Він і не поганий, та НЕ ТО!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ага, вже!
|
 |
« Відповідь #84 : 03 Листопада 2009, 21:09:28 » |
|
А Ви п.Ne-Ta начитані!!!:)
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ne-TA
|
 |
« Відповідь #85 : 03 Листопада 2009, 21:29:55 » |
|
Ви ще забули до кандидатур вище вказаних п.Челядина, як же списочок без нього. Не комплект. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Не статками багатими, а в сльозах каяття, Ми все частіше втратами вимірюєм життя. 
|
|
|
|
WestUA
|
 |
« Відповідь #86 : 03 Листопада 2009, 21:37:48 » |
|
Ви ще забули до кандидатур вище вказаних п.Челядина Та, після сексуальних скандалів якось рука не піднімається його прізвище озвучувати...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Свій до свого по своє
|
|
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #89 : 03 Листопада 2009, 22:24:04 » |
|
Хемича нема у списку. А от присутність Сушка аж чухання викликає. То типу наш місцевий Кучма, якого мали чуть не вбити, а зараз завдяки старперам він знов може випливти і таки до  ити всі недо  ки. Перепрошую, цитував вимовою оригіналу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
WestUA
|
 |
« Відповідь #90 : 03 Листопада 2009, 22:38:40 » |
|
А от присутність Сушка аж чухання викликає. А в мене чухання викликає номер 1 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Свій до свого по своє
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #91 : 03 Листопада 2009, 22:49:05 » |
|
А от присутність Сушка аж чухання викликає. Я теж здивувалась, бо після усього доброго, що Ви про нього тут згадували, не думала, що ця постать ще раз спробує свої сили
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #92 : 04 Листопада 2009, 00:09:16 » |
|
а Яковина І це той що Водотеплосервіс?
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
WestUA
|
 |
« Відповідь #93 : 04 Листопада 2009, 00:10:50 » |
|
а Яковина І це той що Водотеплосервіс? Умгу... Кандидатура з посилання на газету "Вікна"
|
|
|
|
|
Записаний
|
Свій до свого по своє
|
|
|
|
вільний громадянин
|
 |
« Відповідь #94 : 18 Листопада 2009, 18:13:15 » |
|
Яковина непогана кандидатура ,але не розпіарений як ДЕХТО
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #95 : 18 Листопада 2009, 18:20:51 » |
|
але не розпіарений як ДЕХТО Доброго дня а дехто це ХТО 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
вільний громадянин
|
 |
« Відповідь #96 : 18 Листопада 2009, 18:50:06 » |
|
Під словом ДЕХТО,я маю наувазі багатьох вже проївшихся нам кандидатів,про яких ви тут говорите.Калушу потрібні тверезодумаючі,незаангажовані люди.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #97 : 18 Листопада 2009, 18:54:43 » |
|
Ну добре, бо не місцева... але чомусь про Яковину не чула..чи це та людина яка повязана з комунальщиками? Щось пригадую
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
вільний громадянин
|
 |
« Відповідь #98 : 18 Листопада 2009, 19:24:34 » |
|
я про Яковину тільки позитивне знаю,але як є в нашій державі,люди з нормальною психікою залишаються далеко позаду
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #99 : 18 Листопада 2009, 19:29:12 » |
|
громадянин ви б хоч якісь досягнення написали і програма не завадила би!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|