|
|
|
|
|
Aika
|
 |
« Відповідь #1 : 24 Жовтня 2009, 16:15:19 » |
|
позитив  осінь 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Кітка_Проня
|
 |
« Відповідь #2 : 24 Жовтня 2009, 17:09:09 » |
|
[Заховане повідомлення: Щоб побачити, необхідно зареєструватись на Форумі.]
|
|
|
|
|
Записаний
|
  изюминку можно искать и в навозе, но что с ней потом делать?
|
|
|
|
Рибка
|
 |
« Відповідь #3 : 26 Жовтня 2009, 22:56:27 » |
|
[Заховане повідомлення: Необхідно 20 повідомлень, щоб побачити. У Вас 0 повідомлень.]
|
|
|
|
|
Записаний
|
І все буде добре, для кожного з нас. І все буде добре, настане наш час. 
|
|
|
|
miron
|
 |
« Відповідь #4 : 05 Листопада 2009, 14:31:15 » |
|
" ЗОЛОТОВОЛОСКА"   (бажано переглядати на чорному)
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Листопада 2009, 09:07:33 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
miron
|
 |
« Відповідь #5 : 06 Листопада 2009, 01:11:05 » |
|
Думки... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #7 : 07 Листопада 2009, 03:22:54 » |
|
В продовження весільної теми   Юля Відповідь від: 07 Листопада 2009, 03:04:52
 Аня (фантазія в таку пору варить не дуже, тому просто називатиму дівчат за іменами  )  Леся  Ще зовсім не осінь  І це ще теж зовсім не осінь:) (до речі, одразу відповім: вона одягнена. Бо вже питали якось) Відповідь від: 07 Листопада 2009, 03:10:09
Аа, і чуть не забув про "чудо в прищепках"  До речі, ідея її:)  
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
miron
|
 |
« Відповідь #8 : 09 Листопада 2009, 20:16:22 » |
|
Спеціально для Юрка  (Demi Moore)   Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. (переглядати бажано на чорному)
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Листопада 2009, 18:05:30 від yurko »
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antibiotik
|
 |
« Відповідь #13 : 12 Листопада 2009, 01:17:54 » |
|
"Наталя"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Полуднева спека"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Очікування"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Яна"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Що скаже мама?"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Підходи, не бійся"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "I am sorry..."  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "зимова депресія"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі..
|
|
|
|
« Останнє редагування: 14 Листопада 2009, 10:29:48 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
KATRIN
|
 |
« Відповідь #14 : 12 Листопада 2009, 17:38:28 » |
|
"Щасливо закохані"   Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі..
|
|
|
|
« Останнє редагування: 14 Листопада 2009, 10:25:36 від Tandylight »
|
Записаний
|
Я - вітер шалений і вільний, з душею самотньої пташки...Нестримний і часом всесильний- із подихом болю і ласки...Я - сонце чарівне і ніжне.З промінням сумним, та прекрасним.Я - сонце, нехай може грішне.Та вічно п'янке і незгасне...
|
|
|
|
antibiotik
|
 |
« Відповідь #15 : 13 Листопада 2009, 00:00:48 » |
|
Хто сказав "мяу"?  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "На мості розлуки"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Ти повернешся, я знаю..."  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі..
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
antibiotik
|
 |
« Відповідь #16 : 13 Листопада 2009, 00:27:37 » |
|
Відповідь від: 13 Листопада 2009, 00:20:07[/size]
"Дівчинка-павутинка"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі..
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Листопада 2009, 23:53:41 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
antibiotik
|
 |
« Відповідь #17 : 20 Листопада 2009, 01:29:36 » |
|
"Хочу до мами!" :-(  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Вітер у волоссі"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Та, що на два тижні молодша за весну"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі.. "Pain is all I'll find"  Фотоконкурс Портрет, як дзеркало душі..
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #18 : 21 Листопада 2009, 00:21:00 » |
|
На разі усі портрети що будуть викладені після цього повідомлення учасіт в конкурсі приймати не будуть  Голосування за декілька хвилин Відповідь від: 21 Листопада 2009, 00:00:43 Шановні форумчани!!!Я горда оголосити, що у цьому конкурсі приймають участь 37 просто приголомшливо гарних фото... Настільки атмосферних, стильних і емоційних, що просто немає слів Цей конкурс, мені здається, буде у нас важким, бо обирати з робіт, які одна краща за іншу просто...неймовірно важко... Я дуже вдячна усім хто відгукнувся на участь... голосування ввжаю за доцільне провести у два, а як доведеться у три етапи.. У цьому етапі Ви зможете обрати 5 своїх улюблених фото, бо було б несправедливо обмежити Вас лише одним...Я навіть собі не уявляю, як то душевно реалізувати... Голосування заблокується автоматично, а про кожен наступний етап я буду повідомляти тут і у чаті  Облюбовуйте кожен своє фото і якщо є бажання не стидайтесь зробити комплімент нашим художникам
Відповідь від: 21 Листопада 2009, 00:18:13 До речі карму ще ніхто не відміняв і якщо Ви не хочете говорити компліменти публічно то не жалкуйте плюсиків до карми талантам 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 21 Листопада 2009, 00:35:32 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #19 : 24 Листопада 2009, 00:12:49 » |
|
Усі корментарі, крім фоторобіт були видалені для зручного перегляду портретів!!!Прошу вибачення у IxIXIxI і дякую Ассоль, що звернула увагу
Не була включена в голосування одна з робіт IxIXIxI "І це ще теж зовсім не осінь:)".
Голосування було відредаговано, тому в разі потреби Ви можете редагувати свої голоси...особливо, якщо Ви хотіли віддати голос за цей портрет. Прошу усі компліменти, що звучали на адресу фотохудожників, в знак компенсації повторити у приват і проставити у карму  Буду вдячна, якщо Ви висловите своє щире захоплення роботами шляхом голосування 
Мушу нагадати що це перший тур і у вас буде можливість компенсувати увагу, що художники були свавільно мною позбавлені шляхом голосування ще й в другому турі, і певне буде ще третій 
|
|
|
|
« Останнє редагування: 24 Листопада 2009, 00:24:34 від Tandylight »
|
Записаний
|
|
|
|
|