Вільний форум міста Калуша Вільний форум міста Калуша 22 Травня 2012, 21:49:13
Щоб згорнути/розгорнути чат, натисніть тут >> *
Ласкаво просимо, Гість. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь.

Калуський політехнічний коледж
Оголошення на Інформаційному порталі Калуша

- Ремонт телевізорів, моніторів, ноутбуків, електроніки, видалення вірусів. ...
- Продам Москвич 2141 1988р.,бензин 1.5, колір синій, ...
- Продається 2-кімн. приватизована кв-ра 44 м.кв., на ...
- загублено документи на автомобіль та водійські права ...
- Продам приміщення, в центральній частині м.Калуш, пл. ...
Форуму 4 роки 10 місяців 21 день Новини: На форумі працює Ігрова Кімната

Початок   Допомога Пошук Галерея Увійти Реєстрація Ігри Правила  
Голосування
Питання: Як на даний час потрібно боротись з бродячими собаками у Калуші?
відстрілювати на вулиці
виловлювати і усипляти більш гуманним методом
стерилізувати і відпускати на волю
виловлювати і поміщати у спецпритулки
виловлювати, стерилізувати і поміщати у спецпритулки

Сторінок: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Вниз
  Друк  
Автор Тема: Бродячі собаки. Гуманне ставлення до тварин, чи безпека людини?  (Прочитано 15904 раз)
0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Люся
« Відповідь #200 : 05 Липня 2010, 16:13:32 »

У пятницю збираємося попрацювати на свіжому повітрі. Хто хоче - приєднуйтеся, роботу знайдемо на будь-який смак Підморгую. Сьогодні на території був грейдер. Розрівняв територію. Залишилось навести останні штрихи.
Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
Люся
« Відповідь #201 : 03 Вересня 2010, 11:05:05 »

Оце "чудо" шукає господаря щоб бути йому вірним другом.
0673426385

Записаний

"Готовность индивидуума в любой момент превратиться в вооруженную оппозицию определяет степень его социальной полноценности. Чего можно ожидать от нации, когда в мужчинах воспитывают комплекс вины за естественное желание потрогать парабеллум? Ничего, кроме покорности тупого стада." Г.Водичка
BanderiveC
« Відповідь #202 : 03 Вересня 2010, 11:20:15 »

Юра, беріть - буде Хімік ІІ  похвально
Записаний

Experientia est optima magistra...

yurko
« Відповідь #203 : 03 Вересня 2010, 11:24:59 »

Бабця має котика Вуглика. Пса я вже не хочу, а вона не може
Записаний

Tandylight
« Відповідь #204 : 03 Жовтня 2010, 02:45:48 »

Записаний
Гикач
« Відповідь #205 : 03 Жовтня 2010, 15:35:23 »

А я за відсрілювання собак прямо на вулиці. Ну не може токого бути в цивілізованій країні щоб зграї бігали по місту і лякали людей. Мене вже два рази кусали бродячі собаки і майже кожного дня в Калуші вони кусають людей - так що відстріл це найпростіший і найдешевший спосіб від них позбавитись.

Вини собак в тому що вони бездомні немає , винні люди які їх з дому вигнали . І взагалі треба почати з витоку проблеми тоді зрозуміємо хто винен. Звідки взялася перша собака ? Людина приручила вовка використала в своїх цілях і " викинула на вулицю" от вам і джерело проблеми - злі люди яких треба вистрілювати.
Відповідь від: 03 Жовтня 2010, 15:01:45
Від людського беззаконня багато зла вилилось на гллови братів наших менших . А ще є такі сволочі як мисливці що убивають нівчому невинних звірів , як же я ненавиджу цих моральних уродів , аж тошнить коли бачу озброєного до зубів покидька який іде полювати на беззахисних тварин.
Записаний

Ремонт TFT моніторів , якість , гарантія
Medved
« Відповідь #206 : 03 Жовтня 2010, 16:36:27 »

А ще є такі сволочі як мисливці що убивають нівчому невинних звірів , як же я ненавиджу цих моральних уродів , аж тошнить коли бачу озброєного до зубів покидька який іде полювати на беззахисних тварин.
тоді рибалок треба відстрілювати за те що бідних рибок виловлюють
Записаний

"Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженный!"
Гикач
« Відповідь #207 : 03 Жовтня 2010, 16:55:46 »

при чім тут рибалка ?  Риба холоднокровна в неї дуже притуплене відчуття болі . Хотів би я щоб мисливці відчували ту біль що відчувають їхні жертви.
Записаний

Medved
« Відповідь #208 : 03 Жовтня 2010, 17:26:54 »

Гикач , навіщо так жорстоко  Шокований Ти часом не з ГРІНПІСу ? Посмішка  Сам до мисливців не дуже теплі почуття маю, бо скільки раз бачив як вони полюють. Приїдуть на машинах , постріляють, понапиваються а потім за руль. І пофік ДАІ , бо як правило з ними в компанії є хтось з немаленькою посадою у внутрішніх справах чи прокуратурі чи суддя... наказати  Ну правда не всі такі , знаю людей для яких мисливство як і рибалка, як кажуть , у "них в крові"
Записаний

"Счастье для всех, даром, и пусть никто не уйдет обиженный!"
Гикач
« Відповідь #209 : 03 Жовтня 2010, 17:41:28 »

Гикач , навіщо так жорстоко
Навіщо так жорстоко? треба питати мисливців. Рибалка то зовсім інше я вже писав що в риб дуже притуплене відчуття болі.
Відповідь від: 03 Жовтня 2010, 17:39:45
Треба себе поставити на місце тварин , тоді все буде зрозуміло
Записаний

сонечко я
« Відповідь #210 : 03 Жовтня 2010, 21:13:19 »

У нас ще із собаками терпимо. А от у Одессі і Криму - таке враження, що їх не менше за людей. Лайняшок їхніх як камінчиків. Клімат сприяє, плодяться частіше.
Я категорично проти відстрілу. Але і від собак у клітках (як і тварин в зоопарках) у мене гнітюче враження. Якщо вже тримати їх у питомниках, то типу великого єдиного загону з наявністю критої частини. Але на те потрібні кошти і місце подалі від житлового масиву. Якщо є 100 % гарантія, що стерилізовані собаки стають зовсім не агресивні і не хворіють бєшенством, то хай і далі бігають собі по місту. Але, у притулках є більше шансів, що котрась їз них знов матиме хазяїна.
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
Tandylight
« Відповідь #211 : 04 Жовтня 2010, 23:03:01 »

Сьогодні всесвітній день захисту тварин!!!
Захотілось зробити таке відео і нагадати нам ще раз що ми ходимо по одній землі 
І хоч це не свято,тим більше не професійне але я маю лише одну знайому мені людину, яка бореться за краще життя для наших братів молодших..
Люся Ви молодець 

Записаний
Рибка
« Відповідь #212 : 04 Жовтня 2010, 23:57:49 »

Тенді, ти молодець, я плакала   Так хочеться вберегти та пригорнути всіх тваринок.
Записаний

І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.
Tandylight
« Відповідь #213 : 05 Жовтня 2010, 00:07:39 »

Так, я деколи садист... не знаю
Записаний
сонечко я
« Відповідь #214 : 12 Жовтня 2010, 22:43:33 »

Бачу на бродячих собаках нашийнички. Це у Калуші уже проходить стерелізація і так їх помічають чи то просто самі люди почали "брати під опіку" тих песиків?
Записаний

-   мамо, візьми мене з собою
-   Дашенька, а що ти там будеш робити?
-   Як що? Романтикувати
Люся
« Відповідь #215 : 12 Жовтня 2010, 23:05:36 »

у Калуші уже проходить стерелізація і так їх помічають чи то просто самі люди почали "брати під опіку" тих песиків
друге. нажаль. до першого ще ми не дожились. проблеми кс стіни - тільки одну зруйнуєш, - за нею ще одна - більша. А де кінець - невідомо, бо за тими стінами не видно....
Записаний

Tandylight
« Відповідь #216 : 12 Жовтня 2010, 23:15:31 »

кс стіни
що таке КС? не знаю
Відповідь від: 12 Жовтня 2010, 23:15:06
кабінетні?
Записаний
Люся
« Відповідь #217 : 12 Жовтня 2010, 23:18:23 »

ой там мало бути ЯК я щось не по тих клавішах попала. У мене ту освітлення - тільки монітор
Записаний

A.L.V
« Відповідь #218 : 12 Жовтня 2010, 23:35:54 »

А
самі люди
будуть відповідати за собак які когось покусають ?
Записаний

Рибка
« Відповідь #219 : 13 Жовтня 2010, 00:06:08 »

В моєї мами в будинку, ходили люди, збирали гроші на притулок для собак, брат дав. скільки мав на той час. не пожалійте грошей для безпритульних собак.
Записаний

І все буде добре, для кожного з нас.  І все буде добре, настане наш час.
Сторінок: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Нагору
  Друк  

Перейти в:  

Вільний форум міста Калуша | Інтернет підтримка - провайдер WestNet | Powered by SMF 1.1.6.
© 2007-2012, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
Інформаційний портал Калуша