|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #301 : 12 Червня 2010, 22:00:36 » |
|
Нє ну то шо зробили на УТ-1 з коментаторами, може у таких як я на все життя відбити охоту до футболу.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #302 : 24 Червня 2010, 21:28:12 » |
|
А чого на форумі нема вітки ЧС -2010 з футболу. Чи нікому нецікава така тема?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #303 : 24 Червня 2010, 21:39:37 » |
|
Починай! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #304 : 24 Червня 2010, 22:50:16 » |
|
Я в шоці на цьому ЧС від Европи - ведучі команди (Франція, Італія, Англія, Німеччина) грають взагалі ніяк. Що з ними не розуміюю. Чи вувузели так подіяли чи спека. До тепер вражений грою чемпіона 2006року - Італії. Може хоч матч 1/8фіналу Англія-Німеччина буде цікавим . А негри як на мене показують гарний рівень.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #305 : 24 Червня 2010, 23:44:47 » |
|
А Данці з японцями...
Я останні 10 років вболіваю за Японію. Спершу було дуже прикольно дивитися, як вони бідаки викладаються, бігають, прямо літають, а нічого бідні зробити не можуть. Зараз же зовсім інша справа. Молодці!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #306 : 25 Червня 2010, 09:06:53 » |
|
Капець старій добрій Європі  Після цього чемпа ФІФА може переглянути розподіл місць в фіналі між континентами.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #307 : 25 Червня 2010, 09:38:14 » |
|
німці , голандці або аргентинці і може іспанці , хтось з них буде чемпіоном.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #308 : 25 Червня 2010, 10:19:02 » |
|
Капець старій добрій Європі Після цього чемпа ФІФА може переглянути розподіл місць в фіналі між континентами. Напевно навіть наші "олені" краще би бігали.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 25 Червня 2010, 10:30:50 від ulgur »
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #309 : 25 Червня 2010, 13:37:58 » |
|
Напевно навіть наші "олені" краще би бігали. Краще за греків 100% бігали б. німці , голандці або аргентинці і може іспанці , хтось з них буде чемпіоном. Іспанцям ще з групи вийти треба. У німців команда омолоджена, важко буде у плей-офф. Голандія і Аргентинці - супер потужні. Не варто скидувати з рахунків ще Бразилію. Англія - пропадняк повний. Це на мою думку  А чемпіоном стане Мессі 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #310 : 25 Червня 2010, 15:43:35 » |
|
Не варто скидувати з рахунків ще Бразилію. Та я їх просто терпіти не можу, тому і не написав  У німців команда омолоджена, важко буде у плей-офф. Ще й Швайні травмувася. І Клозе якось не впевнено виглядав. Англія - пропадняк повний. угу матч з Алжиром я навіть не додивлявся. так рознервували. взагалі ніякі. Збірна звьозд. А не зіграні взагалі. Як і італійці з французами. Кажуть що у англійців теж якісь не порозуміння команди з тренером. А чемпіоном стане Мессі Поки що він виглядае найкращим. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #311 : 25 Червня 2010, 16:26:24 » |
|
Та я їх просто терпіти не можу Я також  Поки що він виглядае найкращим. Дуже подобаються ще США (хоч також не люблю янкі) і Японія. І Чілі пристойна команда. Відпочиває Європа.... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #312 : 25 Червня 2010, 22:14:08 » |
|
Відпочиває Європа... Ще є одна надія - ІСПАНІЯ
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #313 : 25 Червня 2010, 22:23:47 » |
|
Ще є одна надія - ІСПАНІЯ Ага. Майже остання  Перший гол зробив воротник, в другому міг виручити 50%/50%, червона картка ні за що. Чілійці виглядали дуже добре пів-години. Тепер все, гра за Іспанією.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
lion
|
 |
« Відповідь #315 : 26 Червня 2010, 23:50:48 » |
|
За статистикою коли Чемпіонат відбувається в ПАР повинна виграти неєвропейська команда я думаю АРГЕНТИНА!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
ulgur
|
 |
« Відповідь #316 : 29 Червня 2010, 20:07:07 » |
|
Шкода японців - лише трошки не дотягли до 1/4.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #317 : 29 Червня 2010, 20:14:42 » |
|
йолкі.. а я і не бачив... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #318 : 29 Червня 2010, 21:33:42 » |
|
На Першому нац. під час матчу Парагвай - Японія Лукянова запросили з Партії регіонів, він там за Японію вболівав, бо жим там рік після помаренчевої революції, бо за його словами в Україні проти нього репресії проводились  Думав шо блюну як дивився !!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
Пиво
|
 |
« Відповідь #319 : 30 Червня 2010, 02:39:33 » |
|
ось така на даний момент ситуація в ЧС-2010  покладаю надії на збірну Німеччини...але чуйка мені підказує що можуть і поступитись аргентині... 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|