|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #260 : 19 Листопада 2009, 00:46:14 » |
|
"попана"... Я хоч і може не туди зайшла але вже тут  Тому... що таке "попан"? Але з контексту тобто з того що я відчуваю до Михайцличенка я приблизно розумію ... скоріше ауру слова (ги-ги) ніж зміст 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #261 : 19 Листопада 2009, 00:46:47 » |
|
Вичитав, шо зараз Блохін спортивний директор ФК "Чорноморець" Одеса.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Experientia est optima magistra... 
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #262 : 19 Листопада 2009, 00:50:46 » |
|
Тю  Треба його повертати... Бо діла не буде, хоча я так озумію вже пізно?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #263 : 19 Листопада 2009, 00:54:33 » |
|
Блохін... не піде... Нам ЧС вже не світить. На ЧЄ ми попадаємо без відбору... Фактично, 2 роки збірній нема що робити, хіба що товарняки ганяти з Саудівською Аравією за бабки... Шеву шкода.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #265 : 19 Листопада 2009, 00:57:03 » |
|
"Какая боль..........!" ("Чайф")
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #267 : 19 Листопада 2009, 01:04:34 » |
|
Добре шо хоть москалі не вийшли, а то згадували би вже нам той позор довго і нудно Так, добре. Це - друга радість за вечір, після очікуваної відставки "плачущого Льохи"... Хоч довелося посваритися з Депутатом  Пляшка коньяку нас помирила... Але... Як боляче!... Блін.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #268 : 19 Листопада 2009, 01:11:24 » |
|
Ше Динамо на другий тиждень потішить з Рубіном !
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
Ігор_О
|
 |
« Відповідь #269 : 19 Листопада 2009, 01:15:09 » |
|
Ше Динамо на другий тиждень потішить з Рубіном ! Ооооо! Окрема тема....
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #270 : 19 Листопада 2009, 01:49:24 » |
|
На жаль, і Україна як і Росія, продемонстрували свій рівень 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #271 : 19 Листопада 2009, 01:50:48 » |
|
А я гадаю,що нам потрібен забугорний спеціаліст  ) Нацоналістів прошу камінням не закидувати  )
|
|
|
|
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
doktor-maks
|
 |
« Відповідь #272 : 19 Листопада 2009, 01:58:35 » |
|
Нацоналістів прошу камінням не закидувати Нацикі вже мають свій писок в дупу засунути
|
|
|
|
|
Записаний
|
Єдіноначаліє є символ благоустрою
|
|
|
|
syddia
|
 |
« Відповідь #273 : 19 Листопада 2009, 08:50:53 » |
|
А я гадаю,що нам потрібен забугорний спеціаліст Також схиляюсь до такої думки.  Добре шо хоть москалі не вийшли Звісно добре. Але ті хоть мають від словенців згоду на прокладання південної гілки газопроводу, а ми від греків окрім позорної поразки ніц не маємо. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
 Найрухливіша частина в машині - це жінка. Вона ж найшумніша, часто ламається і постійно потребує уваги... 
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #274 : 19 Листопада 2009, 09:06:21 » |
|
щось не можу догнати, що доброго що Росія програла. Тіпа мені погано, то хай і сусіду буде зле. 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
|
|
Tandylight
|
 |
« Відповідь #276 : 19 Листопада 2009, 18:10:05 » |
|
Так жаль  , справді... Це ж йому тепер 2 роки нічого робити? Так? А через 2 роки він вже буде досить старенький для футболу.. Так його жаль
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #278 : 21 Листопада 2009, 11:29:41 » |
|
цікаво з яким лицем французи будуть грати на чемпіонаті світу. Гра рукою Анрі доказана. А суддя зарахував гол і навіть не порадився з боковим арбітром. Мяко кажучи неприємно! І негативно впливає на популярність футбола.
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
BanderiveC
|
 |
« Відповідь #279 : 21 Листопада 2009, 11:36:19 » |
|
цікаво з яким лицем французи будуть грати на чемпіонаті світу. Гра рукою Анрі доказана. А суддя зарахував гол і навіть не порадився з боковим арбітром. Мяко кажучи неприємно! І негативно впливає на популярність футбола. Міністерство юстиції Ірландії написало офіційне звернення до ФІФА з проханням переграти матч. Навіть Анрі заявив, що грав рукою, але він - футболіст, а не арбітр і тому не зупинився, і що чесно було б переграти матч ! Але ФІФА заявило, що за якимось там законом рішення арбітра не може переглядатись ! Якшо дати переграти цей матч, то в світі футболу почнеться безлад ! Відповідь від: 21 Листопада 2009, 11:33:48
Дивився в огляді цей матч - Ірландці так возили французів ! Але рахунок на табло ! Якшо чесно, позиція ФІФА зрозуміла, бо якшо дати цей матч переграти, то всі захочуть перегравати 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|