|
bornslippy
|
 |
« : 08 Вересня 2007, 13:28:46 » |
|
Мега новина!!!!  вийшов новий альбом кемікал бразерс і в підтримку вони дають концерт в Києві: The Chemical Brothers дадут концерт в Киеве Знаменитая электронная команда из Британии The Chemical Brothers даст единственный концерт осенью этого года. Концерт состоится в столичном Дворце спорта 18 октября. Группа приедет в Киев в рамках тура в поддержку их нового альбома We Are The Night. Продажа билетов на киевский концерт The Chemical Brothers уже анонсируется на одном из сайтов по продаже билетов. Какова будет их стоимость - пока неизвестно. В августе The Chemical Brothers сыграют на популярном фесте Сигет (SZIGET) - выступление в Будапеште состоится 9-го числа. А в начале октября приедут в Россию, где дадут концерты в Москве и Питере, после чего посетят и Украину. Релиз альбома We Are The Night состоялся в начале июля. Братья утверждают, что это их лучшая работа. Записывалась пластинка в студии на юге Лондона и, по словам Химического Эда (Ed Simons) и Химического Тома (Tom Rowlands), они вложили туда все самое лучшее с танцполов Манчестера и Миннеаполиса 80-тых годов. В работе над We Are The Night приняли участие многие известные в мире музыки личности: открытие года нью-рейв группа Klaхоns (совместная композиция с ними - All Rights Reserved - один из лучших треков пластинки). Подпел братьям и американский бард Уилли Мейсон, техасский квинтет Midlake и рэппер из Лос-Анджелеса Деррик Стюарт, более известный как Fatlip. Можливо є бажаючі поїхати на концерт.???!!! 
Згідно домовленості тему The Chemical Brothers переіменовано в "Клубна музика"
|
|
|
|
« Останнє редагування: 03 Грудня 2009, 14:57:53 від DJPuvo »
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #1 : 08 Вересня 2007, 14:00:54 » |
|
Не дуже подобається ця група!!! Тай квиток думаю буде около 250 грн,бо коли Cradle of Filth приїджав у Київ то квиток був 300грн...Хоча що тут порівнювати Кредли -це готика,а Chemical Brothers-техно
|
|
|
|
« Останнє редагування: 08 Вересня 2007, 14:03:27 від walkman »
|
Записаний
|
Не издевайтесь да неиздёваны будете !!!! ...
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #2 : 08 Вересня 2007, 14:15:16 » |
|
минулого року був на продіджи. квитки були від 80грн. я взяв за 80 а стояв там де були по 500 
|
|
|
|
|
Записаний
|
Хто народився, той помре. А після смерти – знову народиться! Не піддавайтеся смутку, Виконуючи обов’язок. А щодо обов’язку – знайте, Немає кращого, як битися В ім’я релігійних принципів, Свою землю боронити від ворога, Віддати життя в бою І здобути славу героя!
|
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #4 : 08 Вересня 2007, 19:19:32 » |
|
Мені брати хаваються, більше ніж Продіджі, якщо порівнювати свіжіщі речі. Пам'ятаю як я вперше слухав музику такого спрямування. Спочатку було не зрозумів, а потім ліг на ліжку і поставив собі магнітофон близько коли голови, так що кожна колонка грала в окреме вухо (ну типу навушників вийшло), от тоді вкурив що до чого і забалдів. У творчості The Chemical Brothers багато мене підкупають іх кліпи, як зрештою і у Fatboy slim. А от МОВІ поважаю і більше за музику, хоча і кліпи класні, але первинне у сприйнятті (як наслідок - перше, що пригадується) саме музика.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #5 : 09 Вересня 2007, 10:27:38 » |
|
ну як на мене музика у кемікал набагато сильніша і складніша між у мобі.хоча їх і порівнювати важко.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #6 : 09 Вересня 2007, 11:16:58 » |
|
Мобі більш різноплановий. А порівнювати - то дійсно справа невдячна, бо завжди вкрадається суб'єктивізм.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #7 : 07 Жовтня 2007, 13:45:36 » |
|
білети куплені  ! Ціна 60 грн. Крім кемікал на концерті будуть ароllo 440, ТНМК, естетік едьюкейшн. Думаю що 60 рубасів не шкода за такий мега консерт.
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
yurko
|
 |
« Відповідь #8 : 07 Жовтня 2007, 14:43:10 » |
|
По доброму заздримо...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #9 : 19 Жовтня 2007, 11:11:18 » |
|
Радий презентувати тематичну драм енд бейс вечірку у рідному місті, за участю місцевих майстрів танцмайдану ну і звичайно гостей. Запрошуються всі, кому цікавий даний напрямок ламаної музики, і загалом хто бажає підтримати клубну культуру міста і свою в тому ж числі. Будем раді всім гостям DRUM AND BASS MANIA Осінь 26 Жовтня 2007р. ЦВМ "Аврора"
Shpak Vlad Chi.D (Івано-Франківськ) Olk (Київ) + MC D.E.C.
|
|
|
|
« Останнє редагування: 19 Жовтня 2007, 11:20:29 від olk »
|
Записаний
|
|
|
|
|
ZK
|
 |
« Відповідь #10 : 19 Жовтня 2007, 11:26:43 » |
|
АКТИВНІШЕ АКТИВНІШЕ НАРОД!!!! Приходимо всі й приводимо друзів! Розсилаємо силочку на форум всім кому набридли гопгоп дискотеки!
Вечірка буде бомбовою! ПЕРЕВІРЕНО!!!!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #11 : 19 Жовтня 2007, 11:33:08 » |
|
вчора ходив на цей драйв, можу сказати тільки одне - Це Боги танцмайдану, від яких всі були в екстазі! Серце радіє, коли усвідомлюєш що нарешті в Україні є вечірки таких масштабів. З наших команд дуже сподобався молодий проект Dazzle Dreams. А взагалі я просто стояв і плакав від емоцій, буде що розказати дітям...
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
WikTor
|
 |
« Відповідь #12 : 19 Жовтня 2007, 12:45:16 » |
|
Мені брати хаваються, більше ніж Продіджі, якщо порівнювати свіжіщі речі. Пам'ятаю як я вперше слухав музику такого спрямування. Спочатку було не зрозумів, а потім ліг на ліжку і поставив собі магнітофон близько коли голови, так що кожна колонка грала в окреме вухо (ну типу навушників вийшло), от тоді вкурив що до чого і забалдів. У творчості The Chemical Brothers багато мене підкупають іх кліпи, як зрештою і у Fatboy slim. А от МОВІ поважаю і більше за музику, хоча і кліпи класні, але первинне у сприйнятті (як наслідок - перше, що пригадується) саме музика.
Юр, немного плана и эту музыку не только понять можна а и улитев сума сойти 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
bornslippy
|
 |
« Відповідь #13 : 19 Жовтня 2007, 23:20:18 » |
|
olk не думав що з калуша ще хтось був  . що можу сказати - це самий мощний рейв концерт на якому я був. там треба було бути і це відчути . та взагалі можна сказати найкращий концерт на якому був навіть продіджи не порівняти. ми з товаришом не встигли на українську частину концерта(висіли у знайомих  )але прийшли на аполло 440 теж сильна група . вони були на розігріві. ну і завели толпу нормально. класно поставлене відео і світло. :hifi: потім виявилось що кемікали будуть виступати з протилежного боку на іншій сцені. і тут почалось. почали вроді з пуш зе баттон потім ві а зе найт, а далі не памятаю. а ще було сильне лазерне шоу і психоделвчні відео пі ритми музики. короче атмосфера була ультра космічна. грали композиції і з старих альбомів і з останнього ві а зе найт. закінчили вроді композицією саншайн андеграунд. після концерту ми з товаришом десь хв. 15 погано чули один одного. але це був концерт який я буду згадувати все життя. зараз сиджу в києві на вокзалі . і не віриться що вчора я був на кемікал бразерс. хочеться ще.... на такому концерті повинен бути кожен доречі WikTor там була така атмосфера що не треба було ні плана ні випивки. в мене було таке враження що я стрибав вище себе 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #14 : 23 Жовтня 2007, 12:20:01 » |
|
В цей день у франкывську [AMATORI] виступають,тому піду краще на них,а не на оцтойну дискотеку!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
|
|
IxIXIxI
|
 |
« Відповідь #16 : 23 Жовтня 2007, 18:49:23 » |
|
Малоймовірно, але.. мож когось і зацікавить... Компания Qiev Dance официально объявляет о начале продажи билетов на незабываемое live-шоу ди-джея №1 – Paul van Dyk, которое состоится 14 декабря этого года, в Международном Выставочном Центре. Выступление пройдет в рамках мирового турне, в поддержку нового альбома «In Between».
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
olk
|
 |
« Відповідь #17 : 23 Жовтня 2007, 23:46:37 » |
|
В цей день у франкывську [AMATORI] виступають,тому піду краще на них,а не на оцтойну дискотеку!!!
На рахунок "ацтойної діскатєкі" згоден, але вечірка, що буде проходити у приміщенні "ацтойної діскатєкі" заслуговує уваги, оскільки даний напрямок клубного звучання не є частим і зазвичай не організовуваний на цій же "ацтойній діскатєці"...Тож пропоную завітати, всім кого не цікавить дискотечна попса у вигляді Електро і хаусу ціну будь ласка  10 грн з Флаєром, 15 без + буде вестись фотосессія вечірки, після чого фотозвіт буде загальнодоступним
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Жовтня 2007, 23:57:10 від olk »
|
Записаний
|
|
|
|
|
walkman
|
 |
« Відповідь #18 : 23 Жовтня 2007, 23:48:50 » |
|
Ді-Джеї щей альбоми записують??? ого!!!
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
WikTor
|
 |
« Відповідь #19 : 24 Жовтня 2007, 10:43:41 » |
|
А как обстоят дела с ремонтом в помещении Авроры, когда я был там последний раз, а это было (блин память никудышняя) года 1.5-2 назад, конюшня конюшней! Без обид! Тот диванчик в углу при входе наверное в хлам разорван, стены пооблупливались, пол ваще кашмар! Как до ума довели хоть! А вообще молодцы хоть так потдерживаете клубную жизнь Калуша, а так вообще бы нихрена небыло! Я не буду присутствовать однозначно! Но ради интереса хотел узнать! Какой вообще контингент народа собирается возрастной??? СПС за ответ! 
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|